owh word less...nak join ke taknak..

nak join ke tak nak..nak join ke tak nak..kang kena reject ngan admin kang..wakakaka



bukan sekadar omongan kosong

36 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

perghh terang2 aku kene rejek, kene pakai akaun lain ni, ahahahhaha!

Iffah Afeefah said...

yeah aku ley join ni

erk bkn ko da de ke..hj tu ape..wakaka

Anum said...

hehehhehe apa lg join je la yg single nie

Niena Pengembara Ilahi said...

agknya kalo join kelab ni dpt anak raja x??

bersama kak Es said...

kelab cari jodoh ek

eyrah said...

join je . ahha . btw, kalau rajin singgh la kat blog irah :)

izfanora said...

hahaha.. mcm2 ada skrg nie.. xyah kuar duit g agensi cari jodoh.. :P

cucu umie said...

haha..untunglh sape join group nie..bro join ker?? huhuhu

Anisa Hang Tuah said...

jom join...

Atiqah Sa'ahiry said...

joinjelH UNTUK yg single je..ahha

aimie amalina said...

hahhaha
bole plak berkire2 nak join ke x..hihihi

Ainul Hayat said...

Kalo ko rasa-rasa ko single ko joinla. kalo ko rasa ko dah berpunye takyah joinla wey.

Qaseh dalia adelia said...

nak join ah ,saye kan single agy haha

nurdani said...

alamak.aku tak boleh join.hehe

nurdani said...

alamak.tak boleh join.huhu

kiera'sakura said...

ade erk group cm gini.. bru aku tau..

cik pulau said...

Hahahaha..
takmo join lah..
kikiki

intan.maisarah said...

yes..
saya diterima masuk


rasa nk tendang2 kartun tu

bedpet said...

what the heck. mende ni pun ado? -.-'

akoo pae said...

hahaa ko single ke wehh?
kalo ye, join la..kot2 btemu jodoh..
=p

Munna said...

group merepek...

emy zulaiha said...

haha ade gak group mcm nie.hehe join je! untung2 ade bertemu jodoh! =)

nini said...

yg da ada pasangan....tayah la join....karang ada yang tersangkut, dia tersangkut kita tersangkut...haru......hehe

syarifahsidrus said...

nak pergi join la.huhuaa

qasehraihan said...

uitttt..sape adminnya tu??
gataila kamu nak join..
cukup2 la..dgn awek tudung pelangi tu ji..

Faaein Talip Roy said...

aku nak join lah.. untung2 leh cari future hubby... hahaha..

ko tak yah join... ko kan nak kawen dah..

diana said...

masa join singgle,
dah lama2 jumpa la awek, terus tak single dah ,
keahlian terbatal tak??

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

tah pape la...

join la kalau nak bertambah2 single...hehe

sergeant keroro said...

join jek, test market dulu. haha

Asyila Zainuddin said...

nak join la.. wakakaka.. single nih.. ngee..

Gimi said...

haha...ada gak camni ek

James Alexander said...

kamu kan dah tunang jiji oii...

^baju kurung^ said...

siap ade vrsi2 lg tuh

Sunah Sakura said...

bila da dapat awek kat dalam tu, dua2 kene leave grup ek?

fadhdeela said...

yeaa leh joinn aku masih single :)

fatin syahirah :) said...

macam macam. aneh aneh betol -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved