ramadhan bagi kita...

Baru masok hari ketiga pose...
Lagu raya dah berkumandang dengan rancaknya...
Demn...
Pasangan2 berkapel dah mula da ektibiti bergeli geli..
Huk aloh..
Pkol 3 dah ramai dah berjemaah depan mekdi..tunggu nak berbuke...

Bila dimuhasabah balik..apa makna puasa bagi kita dan kugak mereka...???..ingat..ramadhan yang tetap sama..cuma natijah kita yang berbeza....
Published with Blogger-droid v1.7.4



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

SoLy SoLicious said...

huk aloh..berat nanang..hehee


pukul 3 dah beratur MCD? melampau betoi.... tu puasa tahan lapar aje tu..haisshh

intan.maisarah said...

keh keh keh

bulan puasa
bulan paling banyak orang habis duit bab makan

bulan paling banyak jemputan dinner kat hotel .. yuhuu~

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Ramadhan bagi saya adalah wajib untuk pergi terawih... Setahun sekali kot... :)

sergeant keroro said...

berat nanang peel gini. adoih

cucu umie said...

xad keje nk btur dekt mcd pkol 3pm..huhu

Iffah Afeefah said...

ji mmg gni la sokmo pon

Pn. Sheila said...

erm... ye ke... xde rasa malu ke... or dh xde rasa dorg tu...

James Alexander said...

awal giler dah dok depan McD... mmg tegar betul mereka2 tersebut...

d_tieah said...

Jam 3 dah kat mc'd???? Perghhhh.. Memang terliur kot hidu bau makanan tu.. Hehehe..

Entry Terbaru : DNA Babi

PENCONTENG said...

lagi teruk kalau time sahur sudah plan apa mahu makan untuk berbuka nanti.

beza zaman kita dgn zaman nabi SAW ya. beza sgt.

Sunah Sakura said...

typo lahhh... kugak... kugak tu mende?

gadisBunga said...

org yg bergeli2 tu ada kurap agaknya kat badan?

izfanora said...

mcm xpnh mkn mcD ! sepak jer..

aimie amalina said...

wuwuwuuwu
aiyooo..
bile ramadhan nilah mecem2 peel

ika said...

humm . ade jugak yg kate ramadhan sama mcm bulan lain , cuma time makan je yg berubah .

FasiHaH SupiaN said...

hailaa,, aku kul 7 dah kat tmpat keje, balik kul 6, xsempat nk tgk2 lain dah......tp melampau kul 3 dpn mcD dah

ghost writer said...

ada yang akan mengatakan bahwa puasa itu wajib.dan kewajiban haruslah dikerjakan.selebihnya ia sampingan dalam masa mengerjakannya.

Rozuan Ismail said...

diorang ni memang macam tak hormat ramadhan.g cari baju raya pon nak berkepit.tak malu kat org tol

Pembunuh Tanpa Bayang said...

revolusi yang memeningkan kepala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved