segmen la konon

gua buat segmen ni..sapa nak join join le..gua takdernye nak paksa paksa lu orang join..nak join join le..taknak sudah..pe gua kesah..takan gua nak santau lu orang kalo tak join segmen gua..blog gua cara gua..ni salah satu dari usaha korang jugak.yang selebihnya lu usaha senirik la pulak.naklebih kena buat lebih la...

gua nak buat kontest..nak join ke tak..tu terpulang..takan la sebab lu orang tak join gua tetibe jadi down..moral gua merudum..takder hal la..lagipon..takder paksaan pon dalam dunia blog..


segmen ke..contest ke..giveaway ke..geli geli ke..bagi gua..tu la yang memeriahkan dunia blog..lagipon kita jadi makin rapat.yang tak kenal jadi tetibe je kenal..yer tak..yang dah kenal..jadi makin kamcing sampai jadi ngam ngam...cuba bukak pandangan.bior nampak positif dan negatis sesuatu perkara..jangan dok asyik nampak part negativity je..

p/s
aku leh kira ngan jari je aku join segmen kontest giveaway berapa kali je..



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

FasiHaH SupiaN said...

betul3, sokong ostad geli2

KuNanGKuNanG said...

wat la. kasi adiah best2 ye.he3

cik heroin said...

apa cntestnye? cepat buat

Luqeem™ said...

buat la apapun, jnji matlamat dia nk satukan blogger je..:D

cik pha said...

buat laa mane tau aku nk join hehhehehe

fairuz said...

gua nak join kalau hadiah best. kah3 kbai

gedek! said...

hadiah iPad 2 ke?

Nur Hafizah Hadi said...

Cepat, aku tengah rajin nak join kontes ni. Janji syarat nak join senang laa haha.

fRaMe+LenSeS said...

betoi juga. tu kan cam penyeri jugak. hari2 entry sokmo, busan jugak kan? kan? ehhe

anis aneesa said...

saya sokong...=)

Anum said...

anum sokong

laskar pelangi said...

sokong 101% ;D

NURUL AINI NORAZMAN said...

ini mesti rentetan dari isu kat SB nun,.hahaha

NURUL AINI NORAZMAN said...

ini mesti rentetan dari isu kat SB nun,.hahaha

aimie amalina said...

betol3
sokong2 =]

Faaein Talip Roy said...

banyak nau membebel lah.. ko nak uat segmen apa ni.. mukadimah je dah 3 perenggan.. hahaha..

Iffah Afeefah said...

skong

tapi ko kn retis

mne join segmen

hahaha

Qaseh dalia adelia said...

aku setuju ..
selalu je juin segmen .. kuwang3x tak mati pun

sara zainol said...

hoho.. boley le join nt.. kasi hadiah gempak gempak sikit ye.. :)

sakurasue said...

join segmen itu best.hehe

fiq. said...

buat contest , hadiah semua dapat lah,,hahahaah

tomatokering :) said...

ko buat contest aku nk hadiah .

nurAMALLINA said...

bila kau nak buat kontes?

erysweetie said...

N A K

J

O

I

N

aimi adilah said...

pe segmen nye.. aduyai....

sergeant keroro said...

cepat buat segmen :P

Liyana Zahim said...

Segmen hapo heh? Haaa buat2 buat pat..

izfanora said...

ayat macam ugut jer.. hihi..

cepat wat. mesti gempak.

diana said...

akak suka join segmen dari newbie..
kontest dan Ga jarang2 sekali nak join..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved