selamat berbuka puasa

sempat lagi melawak lepas kena cekup..ceyt..
apapon selamat berbuka la buat sumer2..i lebiyu ollsss..(ops2..makruh kan bergeli geli bulan ramadhan.)

p/s
yang mane internet tahap menciput.padan muka takleh tengok bidiyo ni..



bukan sekadar omongan kosong

36 comments:

Faaein Talip Roy said...

ceh.. aku bengang je tak pat tgk..

EE said...

ceitt,15 minit la nokkkssss,x yah nak bagai buat ucapan,ko bkn retissssss.miahahahaha

Faaein Talip Roy said...

tak sangka aku dapat tgk.. sbelum2 ni x pat tgk.. ramai berbuka kat masjid kot.. tu pasal laju je tenet ni.. hahaha..

selamat berbuka pak imam..

Iffah Afeefah said...

sengal sungguh jiji ni

sape suh bergeli2

erk internet aku tak lembab yesss!!!

ps: Tempah la bju tu kalau jeles=P

FasiHaH SupiaN said...

selamat berbuka puasa jiji! lama tak ke sini, ada masa sekejap ni aku on kejap..

aimie amalina said...

hahha
kejam gile ayat..
camat buke!

unieMARKS :) said...

video tu tak bole blah.

sergeant keroro said...

haha, sumpah sengal :P

bukankosong said...

bersepah-sepah mknnn

FaKArePa!n said...

Muka hero tu macam Jep kumpulan Sepah aje.. hehe

Lea IsNaw! said...

owh internet aku lembap! T__T
entri ni macam buat ujian kecergasan internet je
hehehe

nurAMALLINA said...

hahahahha ngokngek la laki tu, siap paksa member jawab soalan dia. ahhaha

James Alexander said...

selamat jiji... selamat berbuka...

laskar pelangi said...

ishhh! ishhhh! dasyat bebudak tu

akoo pae said...

hahaha yg baju biru tu bapak sengal..rase nak sekeh je kpale die..kakaaka

Cik Eliza said...

HAHAHAHAHA!
berdekah gilaaaa!

HAHA!!!

HAHAHAHAHA!!

ILA HonEyBuNNy said...

hahahha...memang sengal lorh...

selamat bersahur lak...ehheheh

Nur Farah Hani said...

hahaha.. mengong.. dan dan jerk melawak setiap mase.. hangin kawan die y sorang lagi..;p

IFA Athirah said...

adoi..sengal tol laki tu.ahah

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Internet saya laju... So boleh loading dengan masa 0.0000000001 saat je untuk keseluruhan video.... (^_____^)V

yad'z said...

hhahahhahaa......... sengal

Fatin Syahira said...

sengal taleh blah! haha.

MerLe said...

nsib baek bkn anak murid aku.....

kotak bulat said...

hahaha.. siap leh wat lwak lg pas kne tgkap..bwk pinggan lak tu..

Hami Asraff said...

Tergelak jua aku menonton movie ini. Salam ramadhan.

Entri terkini:

Entri Terkini:
Baru Dua Tahun Usia Blog Aku. Baru Dua Kali Tukar Header Blog

Umi Asura Sanusi said...

aduhhh..internet memang macam siput ni..tak dapat tengok!

izfanora said...

budak nie mmg hati batu lah.. xinsaf langsung dh naik kete jenazah.. huh !

^baju kurung^ said...

wakakak..baju biru tu mmg xleh blah

Hanis MY said...

ahaha naka la...
beh plok baco komen EE!

Umie Artoqiemie said...

van mayat jawabnya..

vampire's lovex said...

erghhhh internet aku slow !!! takleh usha

Suhaili Sarif said...

yeayy dapat tgok.ehee

suka lagu raya ni
errrr..leh lak men teka teki.haha

intan.maisarah said...

makan,
tersembur
ish

Sunah Sakura said...

mula2 aku tak faham...lama gak aku nak paham...errr...lambat betul pickup...rupanya diorang kene tangkap, lepas tu masuk van jenazah ye...adehhh...siap dengan bahan bukti kat tangan tu...ahahahaha

kiera'sakura said...

hahaha.. mcm ape jer lg...

cik pulau said...

ok fine..
aku memang xleh tgk,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved