seringgit dibalas sepuluh ringgit..untung..

nak bagi ke tak nak bagi ek..
bak bagi..hurm..hisy..nak menabung lagi..duit nak bayor muka kereta tak cukup lagi..menabung nak beli tanah lagi..nak beli bini lagi..nak pergi hooneydeww lagi..ghupenye orang bujang ni lagi banyak benda yang die kena pikir kalo bab nak kasi duit raya..

ape pon..bagi la kot..kena yakin la kan..setiap yang kita beri tu ade ganjaran die..satu dibalas sepuluh..sehengget mungkin dibalas sepuluh hengget..dah tu kalo seratus hengget..takker dapat seribu hengget..sape nak bagi aku seratus..kalo tak bagi kang..malu muka wokkk dikeji kanak kanak..bagi sehengget..lipat tebal2..takpon tapau sekali dengan sampul duit raya umi punya..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nak duit raya!

MerLe said...

yes3~ jiji nk bg wit raye~

cukelat_berangin91 said...

huhu..jiji bg srts laa..bru dbls seribu..
jgn kdkut no..hehe

hira said...

hahaha :D tahu tak apa. budak-budak sekarang demand woooo.. bikin panas sajalah~ hoho bagi je seringgit tu. kalau dorang tak nak, masuk balik dalam poket. haha

cik heroin said...

sy perasan cara jiji skg ni mcm ben lah bila tulis heeeeeeee

shera haifa said...

satu ringgit duit raya. 10 hinggit yang tertera kat smpul raya..

risa said...

ikhlas ke idak neh?? hehehe

ijA said...

oit, boleh beli bini ke, hehe ne mesti duit hantaran ek,..bag jerlah setakat yang kita mampu..

sergeant keroro said...

nak nak duit raya ostad :P

Hanif Borhan said...

nak jgk duit raya... :D

nuruashia ♥ said...

eh eh duit raye kat ambo jge dilupo ye?

teyn teyn said...

duit raya tu kite share la .. hahaha ..
50-50

Anum said...

hehhehhe
nak skit

PENCONTENG said...

aku tuntut duit raya ngan kau ostad.

singgit pun okey.

selamat hari raya, maaf zahir batin. sori tau kalau ada tulisan yg menyakitkan hati. maaf sgt2.

Cik Eliza said...

uncle jiji , nak duet rayaaa.

uncle jiji nampak ohsemmm di hari raya yang bakal tibaaaa , HAHA

syarifahsidrus said...

nak duit raya jugak..alalla..haha

James Alexander said...

lipat tebal2 duit tu adalah idea yg bernas tu.

FyzaLovato said...

Wahhh naseb lah sy ni student lagi ... lalala xpayah kuar duit raya..

CIK TOM said...

hehe..ciktom pun duk pening kepala jugak pikir pasal nak bagi duit raya ni...hehe

Hanis MY said...

sini etep ji hehe.. duk susun duit rayo masuk sapul ko tu?

hiro said...

REQ 25

ishiko said...

ye betul nye punn ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved