tak berkurangnya macho engko tu..

takkan hilang macho seorang jantan kalo setakat tolong omak dan adik adiknya buat kueh raya kat dapor..

takkan ilang jugak rasa hensemnya seorang lelaki teruna kalo menolong adik adik perempuannya mengemas rumah..

takkan berkurangnya macho seorang teruna kalo die menangis kegembiraan dipagi hari raya..takpon menanges kesedihan mengenangkan nasib diri yang jauh diperantauan contohnya..

takkan hilang kejantanan kalo seorang abang bawak adik adik nya berjalan jalan dihari raya..

semua yang diatas..akan menyebabk saham seorang teruna meningkat secara mendadak..lagi macho pe..



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

sakurasue said...

hohoh...betol2.. malah kalau buat mcm tu,barulah gentleman namenyee..

cukelat_berangin91 said...

btl2..stuju dgn ostad jiji...
xkn brkrgnya kemacho-an korg.huhu

Asyila Zainuddin said...

haha.. betul tu.. setuju2..

~SaL IjOu~ said...

setuju2..perkara2 di atas akan membuatkan awek2 di luar sana terpikat n jatuh hati~ ;)

Salam Aidilfitri~ =)

Umie Artoqiemie said...

bertambah macho adelah.

SoLy SoLicious said...

tersangat macho..

p.s : the rock mmg macho la..hahaa

izfanora said...

betul.. nak cari suami macho camtu lah.. :P

Luqeem™ said...

macho2 jgak..

jgn ego terlebih dr macho jd la..

Cik Eliza said...

peh! ko tu ke ji?

macho gilaaaaa!

HAHA

nuruashia ♥ said...

betul tu jiji..!! aku skong..
as a girl, seriusly aku ske lelaki yg berperangai smcm ko list kt atas tu..macho what.!!
epy eid jiji..ampun maaf di pinta ye :)

FaKArePa!n said...

boleh pkai ke ni jiji??

Bella Hamdan said...

setuju..:)

IFA Athirah said...

takkan ilang macho tp brtmbah rating nk djadikan menantu!haha

Chempaka Sari said...

teringin nak tgk lelaki menangis di pagi raya..tp malangnya takde abang lah pulak..nak harapkan adek lelaki, bertuah lah kalau dia nak nangis di pagi raya...

ijA said...

macho.ensem..gentleman..petang ne baru lah adik kita tolong kemas sikit2..kalau x..xbuat ye..salam aidilfitri maaf zahir dan batin..JIJI YU

Sunah Sakura said...

ko rasa ko macho ke?

Mat Gebu said...

HAHAHA....TERUS LAH KOMPOM JADI MENANTU.. (^_*)

Hanis MY said...

kejjut kawe tengok da rock da bomb tu, selamat hari rayo ji, maaf banhok kalu ado saloh silap...

Gen2Merah said...

ehehehehe... lelaki tetap macho kalau didapur.. ehe

Selamat Hari raya buat sahabatku Jiji Yuyu.. Semoga berbahagia di hari kemenangan bersama famili tercinta.

Ikhlas ~Gen2Merah~

N o r f i t r i a m e l i a bt R a m l i said...

haaa , betuul :D lagi machoo . lagi cool :D wahh , kalau dapat boyfriend macam tuu best ape :D Haha

PENCONTENG said...

macho sgt weyhhh sampai aku nak angkat buat laki.

carikkan aku satu :))

Liyana Zahim said...

Ha'aa.. Aku ske gile laki yg cam di atas.. Dari laki yg sebok mengade2 ambik2 gambo org kt ruang tamu nyebok je~

sergeant keroro said...

kawe suko, haha

cik pulau said...

yolo2...
koho macho..
hehe..

selamat hari raya..
meh jale dumoh raya ni.
hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved