ada je dia kat bloglist orang lain..

pergi je blog sape sape..
mesti ade je blog si die dalam bloglist blog tu..
gua pergi blog minah pon blog dia ada..
blog pe'ah pon ada jugak..
blog jibam pon dia punye ade jugak terselit..
hisy..
nak kata gua tengok blog dia ada wat entry nak join bloglist orang.
haremm dia nak wat entry cenggitu..
takkan dia pergi merayu kat tuan punye blog kot..hisy..
gua rasa..ni mesti die punye blog ade sesuatu yang ada ummpphh...yang buat blogger laen
kasi dia can terselit kat bloglist deorang..
takpon mesti dia peramah..dok berkawan leklok je dengan blogger laen..
takpon..sebab die hensem.
banyak pulak sebab musabab kan..
ke ape ek sebab die..
die tu cam aku kan..wakakaka..
deng deng deng deng degedeng deng deng..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

SoLy SoLicious said...

retis kot..

Eera Shera said...

die pakai pelaris kot..

haha..

die cool kot sbb tu rmi suka die

ape bunyi jeles je ko ni

Hanis MY said...

oloh ji weh demo pom ado di mano2 jah pojaan wanita single mingle lua nuh haha...

Iffah Afeefah said...

sape die..hurm untunglaaa kn

ct amanina said...

sape 2..

kiera'sakura said...

tumpang hepy tuk die...

Niena Pengembara Ilahi said...

nk ckp dia la tu.. nk remove ar pasni

Umie Artoqiemie said...

retis ler tu..

Syat0za Zai said...

macam kenallll jee..

BeloG MTT said...

Hahaha ~ Boleh gitu yer statement ..

Hmm,terasa nak taok dia jugak laaa..

Haaa dah taok dah laa.. Haha 3 second ago ! :)

aziekz said...

mkin dia frenly...
tp sapa?,,next post,,,ckap la..siapa dia tu,

azu said...

myb dia sgt bagus!mesti terselit jugak..good job!hee

aimie amalina said...

aiseeeeehhhh..belog nescafe+milo ke?

Diana @ bilakukatacinta said...

kalau 'dia' tu refer kat 'ko'...maknanya ko perasan. OK?

tomatokering :) said...

mesti ko pakai ubat guna guna . #okebai

chiLleD...!! said...

xda pon kt bloglist aku..ekeke

H.J said...

tuan blog la tuh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..dia makin femes..blog jiji ke?akak teringat entri berus gigi dlm tandas..terus je minat nak baca blog neslo tu.ops!! blog saper lak tu ek?

ina said...

masuk bakul angkat sendiri ke nie...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved