pilih bulu

ni dok pilih bulu ke pilih kutu
pilih bulu.hurm..aku kalo nak add orang kat fesbuk pon memang aku pilih pilih jugak weh..tapi kalo orang yang add aku..aku tengok lu..maklom la..dunia dah makin maju..ramai jugak kaki penipu kat fesbuk tu..kang tersalah add awek cun dah bergeli geli tetiba sutunn ghupenye..ngeri nokkss..

takder la sampai cenggitu sekali aku memilih bulu bebulu..takder nye aku add geng2 yang berbulu je..stok jambu jambu aku tak layan..jahat kot cam tu..aku sebenarnya dok pikir pikir nak epruv ke tak ustad yang dok mengajor aku mase aku sekolah menengah dulu dulu..dia add aku kot..wakkaa.aku nak epruv kang aku rasa cam takut..


sebab dari dulu memang dia la satu satunya ustad yang boleh buat aku berderau bulu roma hanya dengan pandangan matanya..tu belom kira masa die berdehem lagi tu..sampai terkicit aku dibuatnya..padahal die tak pernah pon membaham aku apatah lagi menodai aku...hisy..kang aku add kang..die tau aku ada blog..siap jadi follower aku.waaarghh..terbungkam aku jawabnya..

kesimpulannya..toksah la dok amalkan pilih bulu..



bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

Merah Hati said...

manusia memang berbulu kan? haha.

pasni blog aku private dah *kalo nk baca, meh aku invite, hahaha

cimOt said...

perlu siasat dulu b4 apruv..

fiqaliqa said...

haha.mana tau nnt ustaz tu jd kipas-susah-mati neslo. kan syok ? hee :)

siti kektus said...

Approve je la. Nanti leh femes. Haha

aimie amalina said...

hehehe
kesimpulannye approve ke x?
kiki

pengemis Cinta~ said...

approve je.tanda hormat..hehe;) nanti mesti da segan nak bebel bukan2..^^

kiera'sakura said...

hahahaha.. nanti ustad ko komen skali... hihihihi

Umie Artoqiemie said...

aku add ostad sat.. tengok dia pilih bulu ke dak.

chiLleD...!! said...

add yang knal jer

H.J said...

mat khir ko..?haha

FasiHaH SupiaN said...

hahaaa aku pun agk terkedu bila ustaz aku add aku..ayoyoo

JIJI YU said...

ustad sobri

kembatolo™ said...

aku pun xbrani nak approve. hahaha

Rtp Farra Arisha said...

arisha pun slalu pilih bulu..dunia cyber skrg bahaya..so we need to beware with the people di alam maya..;)

Run Away♥ said...

tak berani lew...;d

Iffah Afeefah said...

erm lau tk salah wtpe nk tkot..epruv je wehhhh

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh ckgu sndiri yg add tu.. ni mst msa skolah dlu ska cabut bulu kucing

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh ckgu sndiri yg add tu.. ni mst msa skolah dlu ska cabut bulu kucing

Faaein Talip Roy said...

aku lagi lah.. ex-pengetua add aku weh.. hahaha.. lagi segan aku nak approve..

Faaein Talip Roy said...

p/s: ari ahad.. surat kerbau apa yang de ajau fotografi weh?

budakijaupendek said...

tulah.
habis semua dia tahu.
rasa mcm tak privasi pulak. hihi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

haha. aku kadang2 nengok mutual friend dl.. kalau ada mutual friend br aku approve.. xkire la aku kenal ke x.. hahaha

diana said...

akak pilih jugak bulu2 ni..
bulu babi akak tkut..
malas nak samak2 ni..
hahahaha...

akak memilih jugak la..
kalau nak aprove org kat facebook tu..kawan2 kat luar pun akak memilih jugak..
bukan la memilih yang cantik,kaya..
bukan gitu..
memilih yang sepatutnya la...

akak takut bila jalinkan hubungan dengan orang tak baik.sebab akak taknak dia buat tak baik kat akak..

Princess Nur said...

kalau bulu idung kena pilih gak..hihi

aziekz said...

kna berjga2,,jd kan pilih,,
tp tu ustad tu,,,
tp sgan la klu add dia,,xleh la nak otai2..kan kna sound nnt,,,x bes plak,,
mm,,fkir2 la,,,mna2 terbaik,,

BeloG MTT said...

Kadang kadang bukan pilih bulu tetapi lebih berhati hati kalau nak approve friend req kat fb,banyak stalker jer sekarang ni berbanding yang betul2 nak buat kawan.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved