kalau nak add aku kat fesbuk baca ni dulu..


muahaha...aku tergelak sampai tersembur kahak kahak..waaa high demand gitu..panjang dah ghupe karangan dah..tapi kan..ini la dunia cyber..ada kalanya patot jugak sediakan perjanjian cenggini..tapi bagi yang tak paham..deorang mungkin akan kata macam macam..
"eleh minah ni..bajet retiss la tu..bajet muka anjelina jejoli..konon ramai nak add pas tu bergeli geli dengan dia la tu"..antara contoh ayat deorang yang neuron otak tak berapa aktif..

itu hak si empunya fesbuk tu la..mungkin ada cerita yang menyebabkan dia buat cam nampak poyo..apepon....aku suka la cam ni..mencabar gitu..wakakaa..

p/s
moh le bergeli geli dengan saya..saya tak wat camtu



bukan sekadar omongan kosong

56 comments:

mizzkechique said...

trus mls nk add...

UNA budak BAEQ said...

perghh kemain memang anjelina jejoli nih . nak buat camni gak lah .lol

Rozuan Ismail said...

sy dtg nk geli2 boleh x?

Roxanne said...

mcm penah bace je..xnak mcm2 xyah approve org la sng..lg mencabar..kehkeh,,

belogkiter said...

banyak songeh...

Oshin said...

hihi biasala...mesti ada cerita di sebalik sesuatu ayat tu kan...hak masing2...fb masing2...

tp nak senang kalau tak kenal xyah approve...itu yg terbaik !

Umie Artoqiemie said...

sapa punya pesbuk nih?

kembatolo™ said...

retis sungguh tu jie. terus xjd nk add kalu gtu. hahaha

H.J said...

dtg sini nak bergeli2..

apik pehe said...

hahaha..panjangnyer syarat dia..

diana said...

sepanjang akak ada akaun facebook ni kan.boleh kira dengan jari berapa kali akak on cetting tu..

akak tak suka sembang2 kat situ.
cer kalau kita on cetting tu tetiba ada lelaki lain dok hai2..
akak tak nak la suami akak salah sangka nanti.
sebab tu akak tak buka.

kalau ada kawan2 mesej kat inbox suruh buka kejap baru akak buka.tu pun akak pastikan suami tau.itu syarat yang suami akak bagi masa nak buka akaun fb dulu.

bukan banyak songeh atau belagak bagus atau apa2 je ye adik2..tapi sekadar untuk melindungi diri kita ni.

kiera'sakura said...

kihkihkih.... aku blm smpi seru nk buat perjanjian mcm nie..ihihihi

annenyss said...

wa tak suka details ini macam.

lagi satu wa tak suka orang buat status fb dia nak remove orang. dia yang akan wa remove dulu.

:)

Anum said...

mesti ada sebab kan

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. hebat gak syarat yang dikenakan. takde chat2 katanya...

Hanis MY said...

anjelina jejoli nak haha...

Asyila Zainuddin said...

haha.. macam ni pun ade ke? aneh..

Sunah Sakura said...

tu dia..aku nak wat cenggitu gak lah

Bella Bell said...

semalam aku jumpa satu fb yg hampir sama macam ni dia tulis.. fb budak laki.. ekceli dh ramai dh yg tulis cm ni.. hahaha.. xpe la.. masing2 punya hak kan.. :)


p/s: ada yg siap ckp, you add, you talk... ewwwww... huhuu!!~

Niena Pengembara Ilahi said...

hohoho..xpe la, biar la dia..eh.. sape tu?nk add laa...~

Niena Pengembara Ilahi said...

hohoho..xpe la, biar la dia..eh.. sape tu?nk add laa...~

Aya Ariel said...

tak add pon takpe..

takkan matinye kalo tak kawan ngan "beliau"

Tulus Sweet said...

tunggu aku darurat takde kawan betul2 nanti baru add dia

.bLoG aKu KaN. said...

kah23......gelak guling2 sampai ke jalan raya utama sebab bace info si empunye fb tu...sape minah yg bajet hot tu???kah23....adeh....memang taaaaakkkkk la...klaka doe....xhadap langsung nk add kalo dh gitu ghupenye...haha

[sutera kasih] said...

info fb sy senang je, tak kenal tak payah add..haha..bukan sombong, tapi masing2 punya hak, tak gitu jiji? :P

Liyana Zahim said...

Weh aku salu jmpe menatang ni sume kat page dak2 skolah yg tak brape nk ke sekolah..
"Im different from others but still a nice person but wil not hesitate to block/unfren u.. Im not single but Im maried."

Kahkahkah.. Cam harom je.. Aku ase nk maki2 je.. Upsss..

ika said...

HAHA . gila takut nak add . panjang lebar gitu . :p

Rara Farah said...

slalu jumpe..tayah cakak ler jiji weyh..berlambak nun di pesbuk..demand sangat lah...kalah anak menteri..wuuuuuuuu...tak rugi pun kalu tak add,

Faaein Talip Roy said...

ko cam tu gak? tak jadilah nak add.. banyak nau perjanjiannya.. tak yah buat FB je senang.. haha

Nana Ichigo said...

JOM GELI2, haha

ishiko said...

approve yg kenal sudah...
kalau dtg geli-geli ignore je

Muslimah Optimis said...

haha.. aku pon dah remove hampir 500 fren Fb yang aku xkenal tapi ntah macam mana terfren aku pon xtau pastu xdak connection lak tu..

aziekz said...

salam..nak kawan bley...HEE,,:)

aimie amalina said...

hahahhahaa
adoiiiii
x pe..utk keselamat diri kan
nak wat canne
aah kan..aku fren fesbuk ko lagi kan..hahhaa

nuruashia ♥ said...

adehhh ahhahha..bukan nuru punye tu ahahahhaha

Puteri Kerek said...

terbaik lah!!! nk copy n paste kt FB aa~~~hikhikhik
ape salahnye demand kn??!!^^

Diana Jamal said...

Majoriti yg buat benda cam ni yg saya jumpa adalah bebudak. ehhe. kdg2 rasa annoying gak la. tp "hak memasingkan". ehhe. kalau saya senang jek, fb tu utk family and kawan2 yang dikenali shj. tak kenal tak pyh add. super easy dosey~ eheh.

selamat hari raya owner blog!~

reenapple said...

panjang dan banyak syarat nyee...

vampire's lovex said...

makkkkkkkk itu syarat nak meminang ke hape ???? hoho

Iffah Afeefah said...

Geli tekak aku bace ayt ko

Iffah Afeefah said...

Geli tekak aku bace ayt ko

Nur Farah Hani said...

hak2.. gediknya.. seb baik bukan die punya.. :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi syaratttt haha.ingat jiji punya tadi

Lia Lomi said...

terus reject nak add..kihkihkih

Ijah EmoTemo said...

wah wah! terus mls nk add klu gitu ahahah

Syat0za Zai said...

bafakkk pjg =0

*bagi pelangi ekau? boleh aje :D

Cik Eliza said...

bnyk gilaaa peraturannn

guna prinsip

u add u talk sudeyyyy!haha

teha said...

hahaha ! songeh gilak !

yad'z said...

mati2 aku ingat ni rulez before add fb kau. ahahaha..

TunTeja said...

keh2.macam poyo pn ade juga tu :p kui2~~

erysweetie said...

peh.

taknak jd frns, takyah approve.

ape susah.

ni siap nk bg rules.

Luqeem™ said...

aku buat je mcm ni..tp klu yg add comel2 belaka aku approve..haha

ain dzaya said...

aku gelak ase macam nak gugur bulu ketiak la...hahaha

SyASyA SaNi said...

gelinyerrr....bajet retis sangat!oucchh!haha XD

laskar pelangi said...

hebat sungguh syarat2 dia...nanti bila dah dia approve..disuruhnya wat karangan kenapa add dia...tak ke nahas tu..hik3 ;D

kechixx said...

nasib ko da add aku awal2...heheheheheee...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved