kasih bapak

video
hampir hampir tangkap leleh jugak dok layan video ni..
ye la..kebiasannya kaum kaum ayah ni..die tak tunjukkan sangat kasih sayang die macam kaum kaum ibu..namun dihati deorang..ye la..kaum lelaki ni kan..
cam susah sikit nak tunjuk sangat yang dia sayang..tapi kalo dah tunjuk memang suwit tak hengat la kan..

p/s
saya agak suwit jugak kan awak..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

Faaein Talip Roy said...

bapak dia istimewa..
tersentuh jugak tengok..

ko suwit.. tapi tak sweet.. haha

Faaein Talip Roy said...

perghh... meleleh ayaq mata tengok video ni.. Allah.. Sayangilah ayah n mak kita walau siapa pun dia..

Faaein Talip Roy said...

"Remember to care for those who care for you.."

nice video la Ji.. Thumbs up untuk ko.. nice sharing..

Santri T.P.I.N.I said...

terbaik!

aimie amalina said...

oooooohhhh suuuwiiittt

Zul Fattah said...

teringat kat arwah ayah.. sob2

Nia Ridzwan said...

hurm, sebak rasa.
patut ucap terima kasih kat ayah. sebab pilih untuk jaga kita sampai besar. tak macam orang yang sanggup buang anak sendiri. bapa kita pilih kita, tak buat kita macam 'binatang' tu :')

MerLe said...

aku ngis ms 1st time tgk dlu..huhu

Sunah Sakura said...

yg ni memang sedih beb

diana said...

tak de ayah..
jadi akak tak tahu apa rasa tengok video ni..nak kata sedih tu,sedih sebab lain la..
cuma selalu tengok suami dok layan maisara punye kerenah buat akak rasa
beruntungnya maisara.
beruntung sapa yang ada ayah...
itu la yang sedihnya...

eh!!lari topik tak>??
tak kot..eik???

Amirah Adnan said...

video ni berjaye buat hati kwn aku yg degil jd lembut..

heh.. tang mane la ko suwit tuhhh

FaKArePa!n said...

tgh donlod movie skang ni,.. mmg kompem xleh tgok..huhu

KaK LimAh Si SupiR said...

abahhhhhh :(

Cikgu Tie said...

Memang sedih sangat!

Iffah Afeefah said...

Manusia mmg unik

Cheq Sue said...

-_-

~Nana 귀여운~ said...

suwit pon ko tapi x sweet..hahah

terharu doh tengok cita kat video tuh..meleleh ayak idong gua..ahhaha :P

Jue said...

aku tgk skali je beb video ni sbb tetibe half way bebilik aku berhabuk, abis mata aku berair

Aya Ariel said...

tacing giler..

mcmana laki aku jaga anak2 pompuan dia bila aku dah takde kelak..sedih kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved