kesian kat gambar profile fesebukk korang..

waaa kemain lagi gambar profile feseebuk engko nokk..seorang lelaki yang gah berserban..berjubah..aku kira dia seorang ulama ataupon cendiakawan agama mungkin..engko jadikan gambar dia menjadi gambar utama feseebukk engko..

ya itu memang tak salah..kerna aku pikir secara positif engko mungkin amat mengguminya..disebabkan rasa itu engko meletakkannya di situ..agar ianya ditatap sahabat seperjuangan di alam fesebukk..ya mungkin ada dikalangan sahabat fesebuk kamu tidak mengenalinya..dan mula bertanya padamu tentang sapa gerangan jasad didalam gambar tersebut..dan bangganya kamu menjelaskan kepada mereka..itu ulama sekian sekian dan sekian..dan apa mungkin ianya juga potret cendiakawan agama yang ternama.


ayat perenggan dua ni rasanya takleh blah sangat..


dah kalo dah letak gambar ulama..cendiakawan bagai..jangan la pulak tetiba komen2..stetus2..tak padan langsong dengan gambar profile engko..ke korang rasa padan sangat kalo ada orang letak gamba raku berserban berjubah..tetiba stetus aku mencarut..vaavviiiiii vetoollllaahhhh...memang tak kena..yer tak..


sama jugak dengan kaum wanita..ada yang letak gambar muslimah..kemain lagi..tu kira gambar profile..tapi gambar sebelah2 dalam album..aper celllooooppp....tu belom kira stetus sumpah seranah ex BF lagi tu..waaa gambar muslimah..ustazah pilihan wooo...hurm..pikir2 kan..aku pon nak pikir jugak ni..



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

amy syahirah said...

HAHA ! betoll tu der . guna gmbar lain kemain lagik . tpi prangai xsmenggah . aku suke ayat ko yg perenggan akhir . klakar . hehe .

KaK LimAh Si SupiR said...

=_=

Bella Bell said...

emmm.. gua setuju..

eh.. saya setuju.. *kata2 perempuan ayu :P

Rtp Farra Arisha said...

penulisan pun mencerminkan diri seseorang kan?? :)

nuruashia ♥ said...

oke sentap

EYQASARA said...

hihihi.. btul la tu.. huks! :))

Paradise Gal said...

tapi pasan skang ni status fb selalu yg berbentuk keagamaan....

Sunah Sakura said...

nkoo buat aku fikir jauh..bagus2...

aimie amalina said...

boh gmbo cm profile ostad jiji =p

Ijah EmoTemo said...

erhehehehe... hensappp jap -.-'

Amirah Adnan said...

gambo pesbuk ko xleh blah r.. comel je atok tuh.. haha

Syazwan Che Deraman said...

hehehe..naseb baik profail picture aku gambar mr.bean.

lawa gewe atas tu.
bulih wat jadi bini tu.

Asyila Zainuddin said...

sbb tu twitter best lagi.. fb ni ramai sangat org.. serabutt.. haha..

Nia Ridzwan said...

yang jenis macam ni camna plak?

status kat fb penuh keagamaan. gambar letak muslimah kemain. gambar nampak mata je ha. masuk blog gambar g dating berdua. bukan setakat gambar mata je nampak kali ni.

miss inna said...

sentap! sapa makan lada, dialah terasa pedasnya kan. tp bagus jg entri nie, biar mereka2 tu bila nilai blk apa gmbr yg mereka gunakan dgn status yg mereka post kan itu.. biarlah sesuaian kn..br cantik! ^^

H.J said...

ye sgt la tu..haha

SyASyA SaNi said...

halamekkk..terase aku

update status nak kene cecomel je ah pasni~haha XD

Iffah Afeefah said...

Aku phm

kadang cre kite ak sesuai ngn idola tu

Ct Aja said...

adeiii... terase ke idak yo....

ch000tz axoera said...

hahahahhah selamat! FB dah lama terkubur heheh

z a z a said...

smoga allah bgi hidayah insyaalah

FaKArePa!n said...

tgok ostad jiji... steady je ltak gmbr pose otromen.. hihi

Eera Shera said...

betul2.gambar milo ais ok kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

renung2 kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved