malaysia perluakan penjaga gol yang baru..

selangor 26 sept 3:2011: "kita memerlukan seorang penjaga gol yang mampu menepis setiap rembatan kencang tak kira dari player negara mana..dan jugak penjaga gol yang bebas dari sebarang berita sensasi"kata k.raja..
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tak lain tak bukan..k.raja senirik yang nak jadi penjaga gol..
penjaga gol pon dah jadi cam retiss  sekarang..dulu mane orang pandang..



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

BeloG MTT said...

Dulu main ala kadar sape pon tak pandang tapi kalau pemain tu boleh menaikkan nama negara semestinya la menjadi kebanggaan.. toinkkk ! :)

Anum said...

heheheheh
betul2

Zetchi Henry said...

setuju.. :D
Like dat pic, adohai.. gelak pecah perut aku

Iffah Afeefah said...

Erm da retis
knela ade kontrbesi
biar die jge lak k

Rozuan Ismail said...

memang meletoplah kalau k rajagopal jadi penjaga gol.huhu

aNaYaNa said...

ahah..kalo dia yang jadi goalie taktawla apa nak jadik..roboh agaknya gol Msia ayik kena score jer..hahaha

budakijaupendek said...

hehe
yelah, pemain bola sepak semakin terkenal skg.

Sunah Sakura said...

hahaha..macam2 la nkoo ni..

Lea Isnawi said...

tak penah amk taw pasal bola sepak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kalau nama negara naik br org pandang.tp bkn ke tanpa pemain lain tak jd juga ek?

psstt hati2 typo.

kiera'sakura said...

hahahaha.. time2 ko xde idea nie ko rjin jd sengal erk jiji.. kihkihkih :p

Kalamhati said...

ekekeke sian dia..mesti semput kalu kena jaga gol

maCy said...

ala ostad la jadi keeper :D

hira said...

ala, biasa la tu. retissss woo~ :p

Raden said...

aku suke je apex perform kat pdang..tp personal life die aku tak suke. eeee

Raden said...

aku suke je apex perform kat pdang..tp personal life die aku tak suke. eeee

sakurasue said...

hahahaha mcm2... (geleng kepala)

diana said...

itu ja yang ada...
yang lain ketot2 ja..
maklum la..
lelaki malaysia...
susah la nak jumpa yang tinggi lampai dan gagah..
ada yang tinggi lampai tapi tak gagah...
dibuli2 ja..hehheheh

HEROICzero said...

aku x peduli pun apa cerita luar padang dia , asalkan atas padang , dia perform , macam game lawan jepun hari tu , cukup lah .

Faaein Talip Roy said...

ko kan suka main bola.. ko lah jadi keeper dia..

Zul Fattah said...

hahaha.. kejam.. sape yg edit gambaq ni? huuhu.. aku stuju.. keeper skrang ni.. retis bro..

[sutera kasih] said...

penjaga gol bebas dari sebarang berita sensasi....heeee


cantek editinggggg haha

aimi said...

sokong2.. buang je khairul 2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved