nak tutup blog

hisy rasa cam nak tutup muka dengan kain kapan pulak rasanya bile nengok balik entry lama lama..memang betol betol tak matured bebeno penulisan aku..ceyt..tulisan kaler kaler..dah ghupe perayaan suku kaum afrika..dah tu font merapu rapu sampai tergaru garu biji mata nak membacanya..malu nye aiii....

tu nase baek tak tarok lagu bagai kat blog..tak letak widget beburung..rerama..kekumbang...kekutu dan macam2 lagi..kalo tak lagi la malu rasanya..mau je aku lingkup blog malam ni jugak...bile dah tengok balik keadaan blog satu ketika dahulu..dimana aku bermula dari kosong..tarak apa apa ada..sampai ke sekang ni..ada ramai member member..sedikit sebanyak aku sedar..pengalaman mematangkan aku..kuantiti meningkatkan kualiti penulisan aku..tambah2 ada sahabat blogger yang banyak sangat bagi tunjuk ajor..setinggi mane pon kedudukan kita..kita memang kena bermula dari bawah..jangan lupa untuk menjengah balik ke bawah..

memang kita semua saling memerlukan..tak kira la..sahabat blogger ke..cik anon yang ada suka menghina mengutuk mengeji ke..anon yang suka memberi pendapat ke..tu sumer kalo kita tengok dari sudut positif..gamaknya...menjadi pemangkin jugak untuk kita..yer tak..walllaaaweyh..



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

hira said...

kan? dulu tulisan berwarna-warni. kalah cik kiah woiiiii.. hahaha :D rajin juga dulu update lagu terbaru la apa la. macam hampeh mak nokkk.. kadang-kadang ada tulisan tu dibesarkan tulisannya. malu eden ni haaa.. hahaha :D

p/s: jom sama-sama perbaiki diri. hehe

Bell said...

hahahaha...nak tergelak aku baca entry nie..sebab aku pun dulu sama..berkaler2..ceria la knOn..dan aku percaya..aku dah matang sekarang..lalalaa~

UNA budak BAEQ said...

arghh sampai sekarang aku rasa nak tutup blog bila tgk blog aku tuh . tapi kalao selak entry lama dulu tgk ayat mcm keling paria somalia lagi lah rasa membuak2 . geezzz nak delete satu2 cam sayang plak =.=

diana said...

heheh..
betul la...
ikutkan hati nak je delete
entry2 lama yang merepek banyak dan berwarna warni tu..
tapi sayang pulak...
sebab tu la kenangan jadi newbie...
hehehehe

Lea IsNaw! said...

haahaha

memang nak tergelak kalo tgk entri lama2 dulu

zman muda2 dulu

cukelat_berangin91 said...

haha..btl2..
jiji,.dlu ko x matang..huhu..
siap n3 kale2 g2..

tp skang dah matang,dah maju,.smpai aku sentiasa melekat kt blOg ko..
hehehe

Nur Farah Hani said...

dulu ta matang.. tulisan warne warni tu kire voke da tu.. haha.. :D

ir prof dr alia rosli said...

hahhahhaha,

JMR said...

kdg2 bila baca balik entri lama2, cam nak gelak pon ada gak..tp di situlah blogger bermula..:-)

i'm ezza haniza said...

haha..dulu aku pun sama..mende tah merepek dalam blog.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

muahahaha. jiji, aku pon ghase same mcm ko bile tgk entri lame. sumpah nak tutup blog. hahaha

FasiHaH SupiaN said...

waaa da otai la diaa =D

FaKArePa!n said...

tulisan kaler2 r ceria..haha

sergeant keroro said...

dulu budak kecik, sekarang pon sama jugak. HAHA

CikHaniBhulat said...

xpayah la malu dgn penulisan yang lama..dr yang x berapa baik tu yang membimbing kita utk jadi semakin baik..so, yang lama tu banyak membantu kan =] comel la pakai font kaler2..Fatin liyana pon pakai font kaler2 masa dia mula2 blogging...

salam aidilfitri

geeds said...

you are not deactivating the blog aren't you! baru je followed! if only i found you sooner. hehe.

cik pulau said...

aku pun tak sanggup nk tgk entri aku dolu-dolu.. dah macam ghupe ape daa,..haha.

tapi betol.. pengalaman mematangkan kita,, hehhee

Zul Fattah said...

haha.. mujur aku tak buat semua tu.. huhu..

Faaein Talip Roy said...

teruk sangat ke entri ko dolu-dolu?

aku nak check lah..

Cik Eliza said...

eh! aku buat kaler -kaler tau entri aku. HAHA

nampak matang. HAHAHA!

Sunah Sakura said...

aku dulu2 takde lak tulisan kaler2 ni.....rasanya la....

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe... jambu la pulak tulisan kaler-kaler hihihihihihi...

auny aizie said...

aku kalo bace balik entry dedulu
mangaiii tiba tiba tepikir sndiri

eh aku ke yg menaip ni dulu
haha. bukan main lagi sekemaaa rana penulisan nyeh

skang dah bnyk belajar dari org so dpt imorve walopun tak bnyk hihi

selamat haghi ghaye jiji yuuuuuuuu !

auny aizie said...

aku kalo bace balik entry dedulu
mangaiii tiba tiba tepikir sndiri

eh aku ke yg menaip ni dulu
haha. bukan main lagi sekemaaa rana penulisan nyeh

skang dah bnyk belajar dari org so dpt imorve walopun tak bnyk hihi

selamat haghi ghaye jiji yuuuuuuuu !

nuruashia ♥ said...

hahahaha..ko xmatang agy ji..
beza umo ngn aku 2 tahun jep ahahaha

laskar pelangi said...

ha'a..bila usha entry terdahulu..rasa nak gelak guling2..dengan tulisan kalerpol.konon ceria..sebenarnya menyakitkan mata adalah kan ;D masa mematangkan kita. yeyeahhhh!

reenapple said...

hahahha... betul jugak.. lao baca entry entry terdahulu macam malu yang teramat giler... kiki

kiera'sakura said...

betoi... masa mematangkn usia..

ina said...

memang! tgk balik entry lelame rasa nk lari bawah meja je.. buruk bebenor perangai nulis entry.. hekhekhek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved