pan asian...

"azahar..ni yang besar ni anak engko ke??"

"ha'ah..anak sulung aku la ni..takkan engko dah tak cam kot..dulu die gemuk gedempol beso gedabak tak hengat..sekang ni die dah slim dah la..tak cam ke"

"tak der..aku macam nak cam..tapi pehal muka die ada ala ala cina..ala ala siam gitu..setau aku.dulu muke die pure melayu..ni dah macam macam campuran ada ni..dalam gamabr engko tunjuk itu hari lain..tengok live ni lain sangat sangat.."

along dah mula tersipu sipu..dah kalo main campor cina siam lagi.kira pan asian le tu kan..

p/s
sestengah orang..dalam gambar memang nampak lain sangat sangat dari yang live..



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

Faaein Talip Roy said...

bukan rupe cam korea ke si along tu.. haha..

tentu kembang tak sudah si along tu kan..

Bella Bell said...

gua setuju.. kalau lu tengok muka gua depan2 mesti lu koma patplohpat hari..


hahaha!!~

c genk bah ne said...

biasalah tu dah besar,.pandai dah jaga diri hehehe


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA


1 ORANG TUA BIAR TERUS BEKERJA,ORANG MUDA BIAR TERUS MENGANGGUR

2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

3.GAMBAR GIRLFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL

4.ENGKAU MEMANG CANTIK,TAPI CANTIK SEBAB……

Lea Isnawi said...

setuju amat!

budakijaupendek said...

setuju.
pictures can lying. haha

Sunah Sakura said...

aku yang live dengan yang dalam gambar kartun tu sama tak?

Mutiara Bernilai said...

hoo,,
sape along?
kamu ke ostad jiji?

lieynanilaz said...

bila kena puji tu mesti kembang kempis jerk..lepas tu tersipu-sipu malu..haha.

aimie amalina said...

heeeeeee
setujuuuuuu!

Memori Kekasih said...

suke lah tuh~~ hehehehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

biasa larrr.. sama mcm aku gak... tgk kat pic nmpak lawa.. bila jumpa btol2.. lagi lawa orgnyerr.. wakaka... haha

laskar pelangi said...

betul tu...kadang2 ada gak muka lain dari gambar..;)

KaK LimAh Si SupiR said...

photogenik or photogedik? ahaha :P

miszlullaby said...

ko tanye laaa...macam pahrin amad tak pok cik oii?kekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved