sabun apa engko guna

hidup kat asrama berlambak jawapan ceni kan kan...
kira si penanya tu nak berlagak sabun dia brand sabun eropah mari le teww..
tetiba jawapan bangang je diterima bila ditanya..
kat asrama aku..brand sabun jadi sebutan gak..yang paling pemes..yang japan mari..mitsubuishi..eh silap..shokobutsu..memang betol betol berbuih
ni kisah asrama laki la..yang pompuan tak sempat pulak aku nak berasrama dengan deorang..



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

Run Away said...

sabun cap..ayam brand;p

nurdani said...

haha. aku guna sabun dettol je

Anisa Hang Tuah said...

lifebouy jee
hekhekhek

Sunah Sakura said...

ahaha..nkoo ni memang la..ayat last tu wat aku gelak besar aje!

Nini Hartini said...

betul..betul...gelak besar bila tau pinjam kawan. haha...

saye gune sabun Shokobutsu gak. klu sabun baju, Nazifa dr HPA.

Zul Fattah said...

haha.. biase r tu bro.. aku pun slalu pinjam sabun.. dan sabun aku pun slalu jugak member aku pinjam.. diaorg duk dlam tandas lama gile.. buat pe aku tak tahu la..

SoLy SoLicious said...

gune sabun "hawa'..haahaha

Umie Artoqiemie said...

kalo ada kawan jenis semua pinjam macam ni.. susahlah jawabnya.. macam kita plak yg tanggung deorang.. haisshh T__T sedih!!

*aku cengkung? hahahaha.. macam tak caye wakakakka

Kalamhati said...

ahahadeh saba jah demo ni jiji..

Ijah EmoTemo said...

ahahahaha tp mmg betul pun kan!

Iffah Afeefah said...

Lwme xlwyqn ujqng ke gilw2

siti kektus said...

haha. normal lah tu mintak2 sabun. sabun basuh baju, sabun mandi, dan segala sabun yg ada lah. ;p

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Saya guna cap 'Duit Mak Abah'... (^_____^)V

aziekz said...

hdup asrama mcm tu la...kdg msg2 dah ada tp saje mengatal..ambik yg kwan punye kononnya nak try bau lllain... :)..

i suka shower polmolive merah tu..:)..bau bes..

Nana Ichigo said...

tyme duk asrama dulu pki sabun ape pon boley.. yg penting pki sabun

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. sabau ajelah..

ps: kalo aku gitau pun macamlah ko ada kat situ..

sergeant keroro said...

aphal komen cikgu ipah tu camtu?

puteri ain said...

habis kawan dia punya dia kebas . haha

HEROICzero said...

peh dari majalah ujang ? yang dulu2 memang best .

Umi Asura Sanusi said...

perghh..bankrupt ler si marzuki

reenapple said...

selalu share selipar toilet je.. ahaha

aimie amalina said...

sabun ape eh aku pakai mase kat sekolah dulu?lupe plak

kiera'sakura said...

aku x penah idup berasrama aku xtau... :p

Edy Zaidi said...

shokobutsu best ooo...aku ada stock setahun kat rumah...lama giler nak habis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved