semuanya plastik..ceyt..

betapa gahnya senyuman mereka selepas pembedahan plastik yang berjaya..


tapi itu semua adalah palsu semata mata..


takyah dok ubah le muka tu..


 



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

nuruashia ♥ said...

yg last tu kejam gile kan ahhahaa

Faaein Talip Roy said...

ko ni.. ji.. yang last tu.. buat org tu jumpa ko.. abehlah...

cukelat_berangin91 said...

haha..yang last tu xleh blah...
buat ak tergelAk sorg2..

FaKArePa!n said...

bapok hidung gambar no.1 tu ostad.. hahahaha

Bella Bell said...

plastik gi-la... huhu~~


ekceli, pelakon korea pn ramai yg plastik.. hehe!!!~

Umie Artoqiemie said...

yang last tuhh bedah kat mana?

Sunah Sakura said...

er..yang last tu buat kat mana tu..nak gak aku bedah plastik cici ni kasi jadi putera kacak..

Niena Pengembara Ilahi said...

ada jgak yg nk ubah jdik kucing

Jue said...

Yg last tu wat aku tkedu

Beb, comment box,space ni cam lain ke fon aku x display btul wp aku dah refresh bkali2..urm

Cikgu Tie said...

Yang last tu yang paling berjaya. ahakks.... Ubah 100%

D'amour said...

olohh..
jadi coman gitu mo nah..

IFA Athirah said...

ske benor plastik2 ni..mmg spastik tol

Zul Fattah said...

muka aku dulu hencem bro.. tp lpas satu peristiwa .. muka aku berbirat.. huwaa.. aku dipandang hina oleh org lain.. Oh!! demm

senyumSOYA said...

adei...!! mmg plastik la osta yang last tu...err..

JG said...

abg bear bear auchhh kachakk nyeee

~Nana 귀여운~ said...

gamab last compom haku x caya..apekepelik nye :P

Iffah Afeefah said...

Y last tu kjm

Eera Shera said...

nk buat jugak la..

El-Janna said...

gambar last xleh blah...

artis korea lagi bnyk plastic. jgn tertipu klau gk muka dorang barbie doll kemain.. huhu

maCy said...

yg last tu tpu bebenor.. huhu

sori ji mact baru j blk mktb..

miss inna said...

nak tergelak tgok gbungan pic yg terakhir tu...haha! tu bukan plastik da, memang tukar genetic dlm badan da mcm tu..

Shaherah said...

pic yg akhir tu awesome.. haha..

kiera'sakura said...

kejam!!! hahahaha

[sutera kasih] said...

paling kejam yg gambar last haha

z a z a said...

lawwwl! kelaka la yg bwah skali. tp mmg btul la. plastic surgery ni bleh mencantikkan

Paradise Gal said...

kelako yang bwh skali

Miss Yaty said...

syukur alhamdulillah apa yang Allah dah bagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved