ek eleh

"eyyy awak ni gemuk la...tengok tengok.. dagu cam ada tiga lapis..dah ghupe kek lapis bengkak..waa tangan2 tu..gebu2..dasat..."

cer cakap cam tu kat pompuan kompom ada la pastu yang meroyan..kenapa pompuan senang sangat rasanya tubuh badan deorang membengkak..padahal kalo sekali jeling..takder pulak kita yang jantan ni nengok tang mana bengkaknya..nampak cekeding cekepot cam bese je jugak..

yang laki ni pulak..cepat pulak terasa tubuh berketol ketol..baghu je dok angkat besi petang tadi..malam ni kuar melantak mee gorang kedai mamak dah tak berbaju dah..konon bodi dah berketak ketak..siyes ni.laki memang cepat bebeno terasa tough..aku pon sama gak..wakaka...tak kata orang laen..

susah jugak ada penyakit perasan ni kan..



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Syazwan Che Deraman said...

kawe pon supo jah.
raso gitu.
raso kate jah lepah angkat besi.
padahal sekeping jah..
hehe

Asyila Zainuddin said...

haa, tu la.. aku pun rase aku gemuk.. hmmmm..

Eera Shera said...

ko mmg perasan

Az-Zahra Fauzee said...

jiji memang perasan.. kawan saye kimsalam kt awk.. die kte rmbut je ketak2... wahaha~

Iffah Afeefah said...

Ko sokmo perasan

Tp kalo da ketol2 best sgt ke

Sunah Sakura said...

ko sama la macam dia tu..berlagak taff sangattt...

nurdani said...

haha.aku rasa aku ni kurus gila.tapi kawan cakap aku berisi. wawawa

Kalamhati said...

hehe keno sebutir..
demo suko ko bdn kate2?hehe toksoh la ostad weh..

budakijaupendek said...

haha
penyakit perasan kdg2 perlu ada dlm diri.
chewah!

PENCONTENG said...

aku tak rasa rasa. tapi memang realiti weyh. kenyataannya aku overweight. terlebeh 3 kg :(

nuruashia ♥ said...

fine..ni nk perli nuru kan...:(

Umie Artoqiemie said...

hengsem betul ostad kita nih.. ketul2.. haha.
angkat la rumah lepas ni..

NOOR FATIN said...

mulut org kita xbleh tutup. kekekek

JG said...

cer try ckp cenggini kt pmpn "eh eh awat makin tembam skang ni" repeat 3 hari berturut2 kompom 1 bln pmpn tu akan berdiet siap rajin buat puasa sunat lg.

kiera'sakura said...

aku slalu rase yg aku nie kurus sgt..hohohoho

amy syahirah said...

hahaha !

Amirah Adnan said...

ah ko mmg perasan

MerLe said...

taf sgt pn x smart la..bek yg biasa2 je..asal bdn sihat dh ckup..

aku pn rs cm dh berisi..huhu

Niena Pengembara Ilahi said...

kna gi menuntut ngan BA

[sutera kasih] said...

perasan itu utk jaga hati diri sendiri hahaha

i am S!L4H.. said...

perasan tu mcm cool.

hahahha


*pitam

Rozuan Ismail said...

ad yg jenis jog sekali sebulan,perasan dah kurus.tu pon x leh blah

FaKArePa!n said...

ostad ni katang dop??

Zul Fattah said...

aku tak nk taf.. cepat cerai.. aku nk boroi.. baru seksi kot.

Scarlett O'Hara said...

Gambar anak sape le tu.Ada potensi ganti Remy ishak bila besar nanti.

yana,, said...

whaha,, aku sokong gila tang laki yg cepat berperasaan pasal badan diorang berketak ketak tuu,, padahal aku tgk dok rupe tiang lampu je lengan tuu,,

hira said...

perasannya. haha :p

Umi Asura Sanusi said...

haha..betul jugak tu...perempuan memang senang rasa badan membengkak.

senyumSOYA said...

hiihih...owh..perasaan..^^!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved