tengok dulu baghu cerita

perati gambor leklok...baghu baca kat bawah ni..
pikirkan leklok..pikir secara murni..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
hah..ada la tu yang pikir kelain..
hentah kemana pikirannya..
ni papan tanda dalam metro trains kat jepun..
keutamaan tempat duduk bagi....
dari kiri ke kanan..
1. Person with injured arm
2. Person holding a child
3. Pregnant woman
4. Person with injured leg

bukan seperti yang korang pikir..aku pon sama jugak..tak terkecuali..
ekcelli dapat benda ni dari emel..
saje share..sebab kering pulak kepala hotak ini hari..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

aimi said...

ade pula sign cm nie ye

Anisa Hang Tuah said...

hokeeyy

paham...

Zul Fattah said...

haha.. sengal.. aku pham ji.. jgan risau.. hehe

alien said...

oh, sakit kaki camtu ke sign dia..
adoyai

sergeant keroro said...

haha, aku ingat yang last tu orang mengandung keluar anak. LOL

Hanie_Dew said...

sign tu buruk giler sampai orang tak dapat nak predict maksud sebenar. huh!

Niena Pengembara Ilahi said...

apsal huduh sgt....

Iffah Afeefah said...

Aku xpk hehe

ps:bkn ske mlyn ker

Ieda Al-Habsyi said...

hahahahahahhaha! aku dah pk kelain dah takde maknanyer, ekekke! :)

chiqubie said...

hat last 2 mcm org mengandung keluar anak..haha

ishiko said...

hoooo

Tulus Sweet said...

no, Jepun sangat open, actually it has so many double meaning.

Sunah Sakura said...

injured leg macam orang nak buang air besar aje...

kiera'sakura said...

kihkihkih.. kdang2 lukisan yg x betoi nie blh wat org pk x betoi..kihkihkih

Umie Artoqiemie said...

sign yang lucah tapi beradab lah ni ye? adoii adoii

Anum said...

hahahahhhaha

Rozuan Ismail said...

kenapa sign dia agak lucah?

[sutera kasih] said...

kenapakah sign tu begitu

KuNanGKuNanG said...

tp cam xkene je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved