aduan blogger


p/s
tolongla jangan mengamalkan ejaan sebegini rupa..kalau typo leh tahan lagi kan kan kan..




bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

fRaMe+LenSeS said...

penah tegur sorang kawan tentang ni. sampai dia dah tak berani guna bahasa alien ni ng nadh. ahahahah :P

IFA Athirah said...

apehal annoying sgt.boleh report/block x mcm kt fb?

Cik Eliza said...

okey. tu tulisan gedik.

kbye!

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. ape motif entri die tulis tu eh? mcm ape je..

Munna said...

hahahaha...kalau lah boleh buat aduan blogger, dh bersepah aduan diterima...kan3

HEROICzero said...

apa yang dia cakap tu ? kah kah kah !

azwa amani said...

bahasa jiwa bangsa...huhuhu..

Rozuan Ismail said...

gedik giler. =)

Zul Fattah said...

spatah haram aku tak tahu... natang apo dia tulis tu?

farz zull said...

ahh...rasa macam tengah belajar mengeja bahasa papua new guinea...oh yeahh...;p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak yangg dah tua ni baca 3 kali baru boleh paham.ingat jiji yang taip..haha

Fatin Nadia said...

Apakah??? kenapa dia mention biskut.?? apa yang dia cakap.. serius tak faham..

-_-"

CIK IMAKASIHDANI said...

laki ke pompuan y tulis ni? huu tak payah nak gedik sangat kan XD

bersama kak Es said...

ji, ko slal;u singgah blog tulisan gini yg berjangkit tulis ala itewwww jugak ek :P

Liyana Zahim said...

sy beshe2 jep.. ta suka ta suka.. deimmm!

ayiehulk said...

hak3.... begayew lew tuewww... +_+

nurdani said...

dia sorang je paham.

Faaein Talip Roy said...

sekali-sekala typo tak apa lah.. jangan selalu sangat..

peringatan untuk sendiri.

Nia Ridzwan said...

cer tanya dari planet mana dia datang?

Eera Shera said...

susahnya nak baca..

cik pulau said...

belit lidah kawe nk baca.. hahaha..
tuan dio xsero ko demo print scrin tu.. hahha

Ujie said...

erkk..pening nak baca..tak faham.
malas nak terus baca kalo mcm ni gaya bahasa.

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Itu Nadiah yang dulu... Nadiah yang sekarang utamakan Bahasa Malaysia... (^_____^)V

fiezah91 said...

haha, entri tu dia cakap pasal apa? erkss.. tetiba tak paham. ejaan lagi la.huhu

Yayan. said...

err kalo saya jumpe blog tulisan macam tu terus saya tekan pangkah je =.='

aimie amalina said...

hahahhaa
tetibe aku sokong yg bab typo tu
hehehe =)

Puteri Iqa Izyan said...

haaa. pesen nak kena penampor.

EYQASARA said...

klu org yg mengeja mcm ni mmg aku blah je dr wall dia.. haha.. tak kisah la fb ke, blog ke, twitter ke.. mmg hareeem nak baca.. pnat mengeja.. hahaa..

Iffah Afeefah said...

Lau typo knela betolkn ji

Niena Pengembara Ilahi said...

shaye rasew nak mountawh...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tu namanyer ayat gedik..hehe

BeloG MTT said...

Susah benor nak bacanya..Boleh terbelit lidah :))

ain dzaya said...

ehee..siyes ta paham en apa yg cuba disampaikan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved