awak tidur comel le..haikk petuih..

abang long ji gebu pernah dengar..nak tau apa perasaan seseorang..nak tau ekspressi muka seseorang yang melambangkan perasaan seseorang ketika itu..cuba tenung elok elok wajah mereka diwaktu mereka sedang tidur..cer try le..dan abang long ji rasa..ekspressi muka masa tidur adalah ekspressi muka yang paling pure..paling wajar..dan paling jujur..paling original dan sebagainya..

buat yang masih singgle bergetah..tak payah menggatal nak mintak 3gp pakwe makwe dok tengah tidor konon nak tengok ekspressi muka memasing..baik le pergi usha muka mak apak yang tengah tidor..dapat pahala lagi tu..

nak tau muka original..tengok cermin seurai bangkit dari tidur..dah nak taruk sangat kat fesebuk gambor tu..ambik gambor baru bangun tidur..ce letak wat gambar profile..



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Blueice Butterfly said...

~muka yg sebenar..hehe :)

Rozuan Ismail said...

natural beauty =)

Iffah Afeefah said...

Ko ltk dlu aku nk tgk

ps : aah tula ech y ko syg sgt tu

butterflyana said...

hahaha

takde makna nak letak gamba baru bangun tido jadi profile pic kat fb

confirm2 kena touchup2 dulu..hee

FasiHaH SupiaN said...

hahaha memg terbaiklah wat gitu jii

Niena Pengembara Ilahi said...

betul.. nk tgk keaslian wajah kte lps bangun tido hehehehehe..



.

Asyila Zainuddin said...

kalo muke bangun tido, mate pun bukak separuh je.. hakhak!

cimOt said...

pegi join camping..tido ke bangun tido ke time tu mmg muke natural beauty..takde nye nak make up..

SoLy SoLicious said...

hancuss..hahaha..

✿ cik pieQa ✿ said...

hehe ! bangun tido terus snap pic then uplod kat FB.

argh kompom jelita.

laskar pelangi said...

ceee jiji wat profile picture bgn tidur...nak tengok comel ke x..hik3

Puteri Iqa Izyan said...

dah tengok. comel betei. ahahaha

Eera Shera said...

ko buat la

kiera'sakura said...

ko terai dlu... hahaha

aimie amalina said...

hahaha
muke aku comei sokmo bile2 time =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved