bahaya typo

 

contoh typo terbaik
baghu sekarang aku sedar..patot la si akak angah  macam melenting kalo aku typo typo dalam entry aku..mana la tau kot kot termaksudkan benda lain..
tapi banyak banyak aku typo pon..nampak nye korang cam paham paham je pulak ape yang aku nak sampaikan..si angah tu je yang salu pening sampai muntah muntah..



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

aimie amalina said...

kiki
typo ko saje owg x nak tego.haha

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..mls nk caghe dgn typo tuu..sape yg xpenah typo? ye dak? :P

.izzatul.hazwani. said...

ahaaa .. salu terjadi kepada saya =="

ch000tz axoera said...

hehehe esp those yang guna Iphone mmg salu kena cam gitu heheh

sergeant keroro said...

erk! alien mana ada typo

**::CIKNUURUL::** said...

bese dh tuu

EYQASARA said...

ok terangkan.. tak pham ni.. mende ape tu "typo"??? sory agak ketinggalan zaman.. hihi..

Eera Shera said...

kdg2 x perasan

yad'z said...

hahaha.. ko memang always typo. memang selalu dah aku prasan.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

biasa bro kesilapan pengkeranian

gedek! said...

kena on kan 'auto correct'

qasehraihan said...

smpai muntah2??haha

hira said...

hahaha. saya kalau boleh nak elakkan :)

FaKArePa!n said...

hehehe.. glowing in the dark tu ostad..

Anum said...

hahahaha
ada gak terjadi pada anum

kiera'sakura said...

typo ko aku blh paham lg

chiLleD...!! said...

jgn slh type hruf depan dan blkng jer..yng tu org tkkn phm lah..he

FasiHaH SupiaN said...

hahaha tapi kalau blogging with hp memang typo tu selalu...bls komen gune hp pun byk typo weyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved