entah la

nak luah kan kat fesbuk tu agak agak la..yang penting jangan lupa..kita ada si DIA yang amat sweet dengan hamba hambanya..


p/s
setelah sejam setengah dok melongok depan lappy..tak tau nak tulis apa kebendanya..aku tempek je gambor ni sekeping..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

Anum said...

x semua benda kita kena luahkan

kiera'sakura said...

simpan sikit.. jgn kuarkn semua

bukankosong said...

hati-hati

nnti kata2 tu juga yg akan buat owg hentem kita

reenapple said...

yaaa.. setuju3

Sunah Sakura said...

makin lama makin hilang idea menulis ye?

aimie amalina said...

hurmm
betol
aiyooo..kene krgkan update status FB ni..huhuhu..yg emo2..

Niena Pengembara Ilahi said...

hmmm... xperlu nk luahkan kt pesbuk tu...cuba belek2 status lama kt fb, mst rasa malu ngan diri sndiri..msa mrah mmg la..

ghost writer said...

hanya bagi mereka-mereka yang tak punya kerja lain jer buat macam tuh.

nurdani said...

salah diri sendiri sebab menggunakan laman tu untuk luah benda yang tak patut diluah sampai lupa tempat sebenar mengadu masalah.

so jangan salahkan facebook.

tinta hatiku said...

Sy nampak cam bodoh jer sape2 yg suka on9 di fb tu. Apekebedernyer? pasal menu dia brekfes, lunch dn dinner pon nak ditulisnya.... dah takder aper nak cakap kat fb, baik takyah buka. Buang masa jer rasanya... Macam budak2 remaja aje. Sbab tu sy selalu marah kat anak dara sy bila dia asyik bgayut kat fb. Tp, sy pon ada akaun fb, cuma buka sekali sekala...

cik pulau said...

EHHM..
betol..

Ainul Hayat said...

Erm...metoi tu jiji. Tak perlu nak luah segala-galanya kat FB. Lebih2 lagi perkara yang terlalu peribadi. Sekadar untuk berkongsi ilmu dan maklumat rasanya takde masalah pon/

ekin.. said...

betul tuh..manusia kadang2 lupa..:)

Syazwan Che Deraman said...

bakpo la nok kait gitu dio tu.

ambo tak guna facebook untuk luohkae perasae.
malu kokre baco.

FaKArePa!n said...

peringatan yang bgus ni ostad..

SoLy SoLicious said...

kurang dh nan fb ni...huwaaa

Ct Aja said...

SETUJU!!!!!!!!!

HEROICzero said...

biarlah mereka . kurang2 ada bahan utk senyum bila baca . keh3x~

KaK LimAh Si SupiR said...

betol laa tu :)

diana said...

tak tahu nk mengadu apa kat facebook..
sebab dah ada tukang dengar..
buat apa ngadu kat facebook lagi...
hehehhe

Faaein Talip Roy said...

betul.. lebih baik luahkan kepada-Nya.. dulu aku pernah kena tegur... tapi masa tu aku suka luahkan dekat blog.. sekarang.. kena tapis2 lah sket...

Gen2Merah said...

saya setujuu.. berpada2 dalam segalanya

[sutera kasih] said...

kdg2 bkn smua bnda dpt nk luah, kdg2 xtau apa nk luah

laskar pelangi said...

setuju:)))

FasiHaH SupiaN said...

yupp setuju sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved