dah ada..tapi still kata singgle..

bila lu dah ada yang berkenan..kira die pon berkenan dekat lu..lu pon cam berkenan dekat die..maka jaga jagalah hubungan lu dengan dia leklok...toksah menghalalkan mana yang haram..yang haram tetap haram..nak kasi halal..buat cara sepertimana yang disyariatkan..okeh tu satu hal..

hal kedua lak..bila lu dah ada orang yan glu dah berkenan dan die berkenan dekat lu..maka..masing masing kena jaga hati dan perasaan..kekadang..ada spesies manusia..bila dah ada seseorang dihati..kalo ada orang lain tanya..leh pulak die cakap die still singgle..siap available lagi tu..hancos sungguh..kalo ye pon nak kata singgle...add on la sikit..not available anymore..yang paling utama dan paling kena jaga hati dan perasaan masing masing kan..kalo asyik satu pihak je dok jaga..apa guna..yer tak..

p/s
aku dah ada pelangi..okeh..



bukan sekadar omongan kosong

30 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

betull...
tp saye tade pelangi lagi, bintang pn takde.. tahi bintang pun lagi la takde

kembatolo™ said...

aku takpo nk oyak single pun. hahah

piko said...

jenis tomak haloba gitu ler jadinye.. tak cukup satu...-.-''

AdibahAzman said...

ewahh. dah ada pelangi. :P

Yatie Awang said...

ala, dia nak test je tu..hehehhe

ada lagi fahrin, hai fahrin

budak penjara said...

aku dh ada awan.. tapi awan ku masih tidak bercantum untuk di jadi kan sebuah pelangi..nnti nikoh baru pelangi aku mekar..hahaha.. bermadah ji

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

lalala, pelangi di kelantan/timur atau di selatan, barat, uatara? haha.cewahh, jaga pelangi tu elok2, biar kekal 7 warna!

reenapple said...

untung la dia daa ada pelangi..=)

DuniakuAbstrak said...

kadang-kadang pelangi...kadang-kadang hujan

cimOt said...

betoi tu ...yeahhh single but not available..

Anisa Hang Tuah said...

saya single selagi belum bernikah.

aziekz said...

status tu mmbuat sseorg jd confius nk terus "berkawan"...
jd,,,kna la jujur dalam berkawan ye..:)

Iffah Afeefah said...

Aku sentiasa ada pelangi

Paradise Gal said...

da ade jugak... :P

bobiedanbad said...

double :)

fierul said...

hehehe aku stuju dgn ayt tu ..
(yang paling utama dan paling kena jaga hati dan perasaan masing masing kan..kalo asyik satu pihak je dok jaga..apa guna..)

Tulus Sweet said...

hehe dia risau sbrnrnya tu...takut "yang dikejar tak dapat, Yang dikendong berciciran" (actually baru je google peribahasa ni takut salah) :P

fierul said...

hehehe aku stuju dgn ayt tu ..
(yang paling utama dan paling kena jaga hati dan perasaan masing masing kan..kalo asyik satu pihak je dok jaga..apa guna..)

shiema sufian said...

mungkin dy nak jaga dye punye status lah tu :)

ghost writer said...

selagi tak nikah selagi tuh lar single lagi...takat awek tuh bukan hak pun.haha.

apik pehe said...

macam2 manusia skang ni boh..
aku nampak dah pelangi ko..hahaha

Tasha said...

keja nak test maket je..ape brng,huhu

naziyatul fatihah said...

saya juga mahu ketemu pelangi saya =)

Bella Bell said...

emmm.. kalau cm tu gua betul2 single la.. sebab gua memang tak de orang yang sayang kat gua.. gua je sayang kat dia.. haishhh.. tu bertepuk sebelah tangan namanya tu.. hehehe!!~

Eera Shera said...

sy kepunyaan mak ayah sy :)

Ameena Muktar said...

owh...ostad. sikit2 pelangi dia. hahaha.....nanti kalo dah jadi ngan pelangi tu jgn lupa jemput kami2 warga blogger neh ye.

~after every storm there is a rainbow~

ch000tz axoera said...

nice pic babe! cun kasut ngan lovey tu ...loike

kiera'sakura said...

yup tok sah dok bg harapan

aDisH.sHidA said...

konon nak cari lagi la tu ye...untung2 ada peluang...

tapi kalau dah da tu baik ngaku...dari buat orang lain terasa...

[sutera kasih] said...

jgn bg harapan kt org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved