dah touch up lawa la..cuba yang original punya


lepas kena tacap tacap..para baby terus bertukar jadi ayu gitu..
tak tau mana laki mana pompuan dah..cute dan comey gitu..
waa come tu papa ji..

ala macam tak bese tacap tacap..touch up tu la..
kat fesebuk kat twitter berlambak kan gambar gambar yang dah ditacap tacap dan dimodifiedkan..nak cari gamabr original..cer tengok gambor tuan empunya fesebuk yang kena tag...hurm2...

p/s
takyah la mekap berlebih lebihan..




bukan sekadar omongan kosong

51 comments:

BeloG MTT said...

Hahahaha hilang stress,chomel,ayu,gebu gituuu !... ^^"

Rozuan Ismail said...

ini bukan touch up ni,tukar terus nampaknya.haha

Iffah Afeefah said...

Seblqh come sblh cun

smpt lg ngutuk tu

Aya Ariel said...

guwa kalo nak balik keje..mesti tacap der..kata bercantek2 utk suami..kannn *gitewww*

IFA Athirah said...

kan..dh la gmbr yg ditouch up tu muka mesti nk zoom

♛ Azie Azra ♛ said...

hak2. harap gf ko tak cmtu ah. aku ok je =P

azwa amani said...

natural beauty itu menawan..

FasiHaH SupiaN said...

hahaha tahu xpa

aimie amalina said...

weh
jap nak gelak dulu
kikikiki
mne ko amik gambor ni ha..hehehehehe


gambor tadi tu bunge Lily lah jiji =]

laskar pelangi said...

Yeayyyy! tak suka mekappp=D

adrinaqamarina said...

yang nomb 2 tu tu paling menawan!


rindu pulak blog milo ais ni. tsk.

FizaFizz said...

wahh..rambut tak tahan! glory gitu..hahaha

niesa said...

tak reti tacap2...simple2 jek pakai baby powder....>natural beauty...perasaan!!

FaKArePa!n said...

dh mcm hantu la ostad weh..

shiema sufian said...

baby doll :)

Kalamhati said...

hihihi..

SoLy SoLicious said...

pergh..kemain ha tacap2 nye...

Ekmi Rabat said...

comeynye. cun betol

Mat Gebu said...

comeyy jee..tapi ada gak yang ala2 ngeri....erkk...

Ain Zulaikha said...

yang ori lagi cute...

Zul Fattah said...

mak aii.. tanjat boboi.. haha.. gebu gilo..

piko said...

haha.. entry makan dalam neyh..:D

hira said...

haha. biasalah tu. dah ramai orang suka edit-edit gambar. dah tak real. tak seronok~

~Nana 귀여운~ said...

kelass ngko papa JI...hahahha

bobiedanbad said...

hahahaha terlebih sudah.

Ct Aja said...

ahhahaahaaa, macam patung....ngeri pun ado ehh tgk...huhuuhuhu

diana said...

gambar no 2 sebijik cam anak patung..:)

Qaseh dalia adelia said...

mesti kutuk ambe kang ..
hik2x tau r kite dop comei ane sob3x..

Anisa Hang Tuah said...

dedomeinyeeeee

**::CIKNUURUL::** said...

ish3,.cun jadinye minah2 ni,.ekekek,.mekap tuk suami je la,tinguk nanti die komen ape,.auww!,.hehe

Umie Artoqiemie said...

haru biru jadinya haha

*aku tak pakai mekap, tapi suka beli barang mekap :)

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Serius dulu saya ni kaki mekap, tapi sekrang dah tak lagi... Ori lagi!~ (^_____^)V

Niena Pengembara Ilahi said...

khekhekhe.. tu pn gambar yg di tag dia remove hihihihi

Syazwan Che Deraman said...

anok ko?

EYQASARA said...

hahahaaaa... terbaek! :P

sergeant keroro said...

Aku xde set mekap

Syieda_Joy™ said...

pic 1st tu comey.. hikhik...

syieda xreti tacap2. kang dah mcm terjun dalm tepung. sob2... T__T

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alololo, jangok bedooh doh tu:p

Bella Bell said...

pehhh.. muka baby yg dh lepas tacap tu sebijik cam muka aku sebelum tacap.. hmmm.. agak2 muka aku selepas tacap cm ne la ea... hahahha!!~ ^^

ghost writer said...

kesian aku tgok budak nih..

bila besar nanti tak kenal sapa diri dia.

nuruashia ♥ said...

mauhahaha...scary je nuru nengok hohoho :P

アヌム ちゃん said...

yg no 2 tu bukan main lagi rambut dia..tp comel je.heee

ekin.. said...

yg asli lgi cantik..:)

Liyana Zahim said...

Hapesal aku seriau je tgk muke dak2 kecik neh? Kau nih!

Faaizz d. Zul said...

ini dah extreme makeover punye tacap.

kes cenggini la yg jadi indah profil pic dari rupa.

Amirah Adnan said...

mane ko jumpe gambo tu

kiera'sakura said...

wahhhhhh gmbr2 tue yg original pown mmg dh lawo.... -nanges-

chiLleD...!! said...

gmbr asal jauh lg comel kot..makeup ni, xsemestinya jdik cntik..silap2 lg huduh dr rupa asal..

hazanis said...

Comel giler...hahaha

Hanie_Dew said...

kalau baby baby tu tacap tak tacap menten comel je la...

kalau pakai eye liner je?

Eera Shera said...

hahaa..mesti la nak upload gambar comel je. siap buat pipi kembung, mata bulat, mulut itik.err...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved