lelaki..jaga sikit aurat anda..jangan pandang remeh

benda ni dah lama sangat dah gua dok perati..
suka sangat lelaki pakai baju kecik..konon body tu ada ala ala body bro beng beng...
padahal body takder la gah sangat..ada ala ala mat sentul je pon..

lelaki lelaki sekalian..dah bila baju yang kome pakai tu kecik sangat..singkat lak tu..bila nak solat..maka gini jugak le jadinya..dah jadi gini..konon konon le nak betolkan mase nak bersujud..dah kalo due tiga kali bergerak..solat pon terbatal lah..aurat pon terbukak..bokser pon terkuak..kekadang tu sampai nampak lurah berdaki dah tu pulak hisy..



bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

yep..kite selalu terlepas pandang bab bab lelaki punya aurat kan?....igtkan aurat lelaki hanya 'tut' jek..almaklumlah..dari pusat hingga lutut..hehe....

Ainul Hayat said...

Betul kata Diana ni. Selalu je terlepas pandang. Lelaki! Sila pastikan aurat anda dijaga sama ye.

Iffah Afeefah said...

Auchh seksi haha

TunTeja said...

respek dgn lelaki yg main bola still pakai selaur panjang or at least cover kaki pakai stokin :)

Umie Artoqiemie said...

dorang ni nak sexy je.. huh!

miss inna said...

lelaki pn xboleh jg nak pakai bj adek, bj yg kecik...^^

HanNis SaNia said...

btol3... skg ni org dok pandang aurat wanita. hehe smpai terlupa lelaki pn ada aurat gk.. :)

Amirah Adnan said...

dorang nak tunjuk macho tak kne tempat..

aizamia3 said...

salah tempat nak tayang pakaian tu..

SoLy SoLicious said...

baju xkena saiz kot..teheee..tu yg terangkat...xpun nk tnjuk boxer mahal..papepun dlm solat xleh wat remeh..nk mengadap Tuhan

risa said...

no komen le adik ustaz..
kalo somi akak ni kat umah pon makai baju besar complete luar dalam tu seluar dia..hehehe
tak pernah le dia makai kain kecuali tido...kengkadang heran tengok lelaki boleh je pi market makai kain adehhhh peh tu dok pegang2 ..aiyohhhh malukkkkk

Niena Pengembara Ilahi said...

huhuhuhu....

setuju..
badan ngalahkan osman kering toksah le pakai baju kekecik,
aurat tu bukan jga dlm solat j,kt luar pn sama..sama la laki @ pmpuan, ni idak,nk pmpuan yg stok ustazah tpi diri sndiri tersengih kepala lutut, pusat bujay tubik...

Syazwan Che Deraman said...

aku pun perasae.
penoh sekali, aku jupo ore pakai seluar londeh, pastu baju kecik, dio angkat tangae geliat..napok bulu..geli molek..kat ore ramai plok tu..

ambo duk kampung baharu, besut.

NURUL AINI NORAZMAN said...

oiittt pok ustaz..lamo tak ngomen sini,.bz kemain kata kan,.heheeh


budak2 lelaki kelas aku pon ramai jgak yg "belanja" aku tengok belakang diowng bila seluar londeh... tapi aku tak selera..=p
lelaki yg aurat sikit punya senang nak jga pon ramai yg tak leh buat,.hu3

bobiedanbad said...

sama2 kite menjaga aurat.

Kalamhati said...

btul tu..nok2 loni jenis pkai jeans low cut pahtu napok boxer..t-shirt sikat tunggeng..huhu

ijA said...

ahh ne masa solat..masa pergi kuliah pun macam ne jugak..

Asyila Zainuddin said...

mase nk bayar bil, pernah jumpe org pakai baju kecik2 singkat2 gini.. nak termuntah tgk.. huu..

Hansyirah Takezur said...

betul3 tu ustaz....
ana sokong jiddan... :D

diana said...

terserlah lah pinggulnya yang gebu itu...
hehhehehe

~SaL IjOu~ said...

sebut pasal aurat lelaki..ramai sy tgk men bola pakai seluar pendek amat..huhu~

[sutera kasih] said...

kan smart masukkan baju dlm seluar or kain sarung tu hehe

fRaMe+LenSeS said...

ingatan wat suma. maceh jiji. :D

Qaseh dalia adelia said...

owh ye lah , tapi tak penah jmpe ag setakat ni ..

kiera'sakura said...

syukur lah pompuan bersolat pkai telekung...

Miss Yaty said...

aku like entry ni..thanks for sharing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved