perempuan..sila jawab dengan jujur


aku still tak leh nak memahami tentang benda ni..apekehal sampai dibuat event dah tu siap invite invite lagi..suh like gambor gambor..ye la..memang le kome tu lawa..tapi sampaikan buat event huisy..ni dah kira macam keadaan terdesak dah ni..dan siyesly..abang jiji nak tanya la ni..antara lelaki dan perempuan..mana lagi ramai buat benda benda ngarut cenggini..muehehehe...yang pompuan tolong jawab jujur yee..



bukan sekadar omongan kosong

62 comments:

HanNis SaNia said...

xminatla bende cenggini

Eera Shera said...

ntah la..x nah dpt pon..dpt invite utk event je la..tu pun dah cukop nyampah. event yg ntah ape2

erysweetie said...

biase yg buat cenggini budak2 sekolah yg tak bape nak matang lagi.

takde bagusnye pun nak tayang2 sgt.

Cik Tqah said...

haha.. biasela tu..gile glam.. ops..maybe adiah die besh kott

bobiedanbad said...

nak jadi retis kot.

AdibahAzman said...

ewahh nyee sampai buat event. haha

Niena Pengembara Ilahi said...

amenda tu? leh wat makan tak?

Cik Muda Sae said...

lelaki ngn pompuan same je kot ...

CGG said...

dislike event2 camni..
cam tagih publisity je

NURUL AINI NORAZMAN said...

huahahua mmg perempuan la,.tak prnah aku tgk lelaki buat mende ni lgi,.

eh wei asal ko tak cover nama "alia" tuh.,dah kantoii..hahaha

Afikah Aziz said...

ramai pmpuan kot buat ni huhu,event yg ntah pe2..ika block terus je keh3x :p

Pn. Sheila said...

sejujurnya ppuan ramai yang suh like2 nie.... tuk rebut kan hadiah ini cara termudah bg mereka....

cik pulau said...

klu ado ore invite aku suruh like..
aku wat dono jah..
hahaha

SoLy SoLicious said...

xpernah layan mnde2 ni smue,

HanNis SaNia said...

xpnh tgk. cer kasi link.. pening nk cari le seblm dan slepas

reenapple said...

entah.. ko tnya aku.. aku pom tak tahu.. tak pernah buat.. =D

fierul said...

selalu nmpk pmpuan la . tpi aku ta mnt bnde2 cenggini .. hehe

laskar pelangi said...

mmg perempuan lah kalau benda2 cm gini...tp bukan pelangi auwwww..ramai gk dk pakse2 like gmbr...adessss!

❀Hanim_RosLan❀ said...

ade contest la tu...

merahitujambu said...

ahahaha..sbb cantik sgt kot tu join contest2 like ni..=p

D'amour said...

ambo, kalu ore ambo kenal, ambo like.
kalu ore tak kenal, ambo wat tak caro jah.
malah baso eh..
hehehe

Hansyirah Takezur said...

aku tekan pangkah je kalo ada bnda2 camnie... semakkk....

Rahmah Ram Ram said...

uish...takde masalah akak nak like like page ni...hua hua hua...terlalu expose pun payah jugak ek?

Menang dapat adiah besar kot. hehehhe...

IFA Athirah said...

abg jiji?awww!sbb tulah ak malas nk masuk contest yg kena like byk.cmni ar jd.nk promote2 lak

EYQASARA said...

hahha.. entah laaa.. no comment... yg pasti aku xpenah wat mende2 camtu.. *malu seyh!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm.... rasanyer aku penah wat skali je...sebab nak promote anak sedara... haha...

tapi kalau nak suruh org like pic sendiri?? huhu.. minta dijauhkan laa.. buekkk malu jerr...

Diana @ bilakukatacinta said...

walau ai pompuan ai tak segan silu mengaku..pompuan lebih banyak wat menda cam gini.... Tp still ok lah dari lelaki yg post gambar jijik dan 'memualkan'..tahap extreme..hehee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jawapan jujur.perempuan.

tp akak wanita yg tak minat dan tak pernah nak wat benda camni

diana said...

yang pompuan dok jemput like gambo dia..
yang lelaki pulak tak habis2 jemput like fan page dia...
dapat apa entah la depa buat macam tu..

dyan said...

ni mst masuk contest mana2 yg dinilai pki bpe byk like..itu bru like..nsib baik blum pki kena undi...siyes tak suka...

alexa yussida said...

nasibla die tak ajak aku suruh g like..kalo x,mmg jadi mangsa utk diblock la jwbnyee..

Opieneon said...

ppuan ramai buat gini, xda dgr lagi, contest lelaki jambu

Hanis MY said...

kawe tok rajim join bendo2 gini..

cikpjaz said...

urmmm, mcm dh satu trend lak,
penuh kat kotak events tu..huhu

BeloG MTT said...

Honestly yang selalu buat perempuan.. Tapi sebab dah mintak tolong tu , tolong jugak la LIKE kenkadang bila ade mood.. Huhu :D

nurdani said...

jujur la cakap...perempuan. aku pun tak faham. sesiapa minta tolong macam tu, hye2 bye2 sebab menang kerana MINTA like.

Puteri Iqa Izyan said...

malas melayan aku bnd2 mcm ni.

Cik Eliza said...

perempuan lah.


seriously , aku tak suka dan benci benda benda macam gini. buat menyemak je kat FB.

=___="

perempuan pulak macam hape ntah. terdesak sangat nak like tu.

aku pon tak paham pesal mereka begitu.

sekian!

Iffah Afeefah said...

Erk laki pon ade

tp mmg pmpuan lg byk grrrr

Tasha said...

hehe,nasib x penah buat..tp bnyk je dpt invitation suh buat

alia zainol said...

hayyo dahla nama sama huhu..
alia pun selalu disuruh mengeLIKE pic ntah pape tu..tp melalui pop-out chat

~SaL IjOu~ said...

oh..sejujurnya x kuasa nak melayan mende2 alah mcm ni..hatta org itu org yg rapat dgn sy sekalipun..mmg da terdesak bebeno da tu~ *geleng2 pale*

Gen2Merah said...

kadang2 terfikir mereka tak malu ke nak promote diri sendiri dgn cara macam tu..

Yatie Awang said...

jawapan jujur perempuan.
tapi...Allah hu akbar...tak de kerja lain ke dia orang ni, buat malu je

[sutera kasih] said...

jwpn jujur, perempuan..haisshhh malu saya

JG said...

perempuan. dan kalo boleh elak kan la dr menglike2 page camni menggalakkan lagi mereka utk berlumba2 upload gambar terbaek mereka di sesawang.

Zul Fattah said...

popuan r.. haha.. kat inbox aku.. penuh dgan benda ni je

auny aizie said...

urghh . mestilah pompuan .

aku slalu dapat mende ni . huh
stress . HAHA

Amirah Adnan said...

pompuan.. tp aku x penah join pon bende2 mcm neh

Sunah Sakura said...

sama je dua2..aku dapat dari dua2 kaum sekali..geram aku, terus block semua invite dari diorang..kalo kawen, genti aku tak datang sebab da kene block..erk!

AININ SURAYA said...

pempuan lah yang suka buat cengini =.="

FasiHaH SupiaN said...

laki pempuan same je..menyemak je kat event

FaKArePa!n said...

mrh dia ostad..

Panggil Aku Han said...

tak pernh lg buat bnde tu...hahah

Qaseh dalia adelia said...

pondan ! ahaks ..
ambe kalu org dop like , ambe g cari pah dumoh !

miss inna said...

xpernah lg buat event mcm tu kat fb..dan xberminat pn nak buat mcm tu...klo gmbr elok,xpe la..klo gmbr tergedik sana sini tu yg xsuka even klo org tu perempuan jg..

fairuz said...

sila like komen saya juga. mekasih...

Scarlett O'Hara said...

Jujurnya perempuanlah.Terutama budak2 yang belum cukup matang tu.Kalau peringkat umur macam sis ni buat kerha gitu juga, buang tebiat namanya tu.Tak caya tanya kak Pah KPoh.

aziekz said...

aku maseh belum bermuka buku...huhu..
mkin si bdk itu mahu ramai kkwan,,,so dia wat la muka seposen mempromotekan diri,,agar dilikekan..mybe..

Paradise Gal said...

perempuan....:D tapi tak penah buat lagi. tak tergamak.

kiera'sakura said...

jujur!! aku x minat msk contest..

bru smlm je aku ngn geng2 blogger smbg sal menda nie..hihihi

aDisH.sHidA said...

x suka x suka benda2 alah nie...like contest itu ini la....semalam ada sembang / bincang topik ini dengan blogger di utara (kiera skaura pun ada jugak smlm)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved