status fesebukk saya hari ini ialah

spesies stetus fesebukk...


spesies...stetusku ku untuk bf ku atau gf ku...
-dah beribu dah member fesebukk pakcik..ada la dalam berpuluh jugak member member yang berfesebuukk bagai takda rakan lain dah dok usha fesebukk die..setiap masa apdet stetus untuk bf/gf die jewww...bile gaduh cacimaki..hinadina..tup tup..dalam due tiga minit dah kembali bergeli geli..boleh terbatal jugak pose pakcik..apakata buat fesebukk untuk bf/gf senirik je..

spesies stetus ataupon hapdet yang melibatkan applications fesebukkk..
-almaklom la dunia dihujung kekuku..maka semua benda ada..hatta dalam fesebukk sendiri pon ada ramalan tentang dunia masa depan..kekadang ada yang terkeluar..aplication muka anda mirip pemimpin mana????..bila jodoh anda akan tiba????..dimana terletaknya tanda lahir jodoh anda???..ponat pakcik dok renung benda benda ceni...memang le setakat nak main main...tapi kekadang akan terselit jugak rasa percaya kalopon sikit..tu bahaya anak anak sekalian..

spesies stetus kopi pes..
-yang ni ada jugak yang molek..yang tetiba boleh mendatangkan keinsapan di jiwa sanubari pakcik..stetus kopi dan pes..gugel je kata kata keramat..berlambak dok ada..dari zaman parameswara sampai la ke detik ini..tapi agak agak la jugak..kekadang..bahasa kesultanan melaka..ada jugak yang terpinga pinga nak memahaminya...

spesies sedetik satu stetus..
-dunia makin maju..capaian internet ada dimana..sekang ni dengan nset norkiah three three teng pong dah leh hapdet stetus fesebukk...sampai kan hapdet stetus masa dok meneran pon ada..
'ketulan ketiga bakal menjunam..wahahhaa"..yerkkkk



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Ct Aja said...

saya kumpulan yang membaca je..da lame tak update....wuhuhuhuhuhu..

Faaein Talip Roy said...

status fesbuk.. kecik punya hal pun sibuk nak bg tahu kat orang... bosanlah fesbuk..

Sunah Sakura said...

ceyt..geli aku baca yang last tu..tu mesti nkoo punya status..

Anum said...

cissssssss
geli den

kiera'sakura said...

beno la ape yg dikatakan wahai pakcik tue... hihihi

nurdani said...

itu le spesis yang wujud di facebook

Nalisa Syahira said...
This comment has been removed by the author.
Nalisa Syahira said...

mencik nyerwww , hariew niew gadow dgn jiji lagiew --via mypad .

laskar pelangi said...

banyak jenis org..banyak jenis ragam lah..hik3

Anisa Hang Tuah said...

standard lah.

Memori Kekasih said...

hahah....lawak2~ geli lah yg last tuh..yeerrkkkk!

Eera Shera said...

aku pun cite sal pesbuk..

aku yg no 3 tu..haha

Nia Ridzwan said...

application fesbuk tu menjengkelkan jugak lah. penuh feeds je. pastu nak buat apa2 perlu pulak kan gitau setiap masa kat fesbuk -.-" bosan

Iqa&Zara said...

ahaha~
tu dh mju bebeno..
nk wt cemane..

erysweetie said...

mcm2 jenis

Iffah Afeefah said...

Ji ko tgolong y mne

Paradise Gal said...

sy suke buat status sambil mencipta falsafah sndiri. baru la rare.:)

SoLy SoLicious said...

nak ke toilet pun nak buat status..perlu ke?

aimie amalina said...

hahahahhaa
skrg ni sume berstatus =]

Ainul Hayat said...

MiahahAHAHAH..

Liyana Zahim said...

Yg last skali tu msti ko pnh wat kan jiji? Hahaha~

Cik Eliza said...

eeuuww! berak pon nak update HAHA

=___="

Hans said...

hahahaha
betul2
den setuju
den pun selalu update
ekekekkeke

ghost writer said...

kena lah tulis status baru urban..

nak tulis panjang2 kena lar ada blog.

setiap yang ditulis nak orang baca.

(padahal aku sendiri payah sgt nak up status.UH!)

diana said...

yekkkk!!!
siapa la yang begitu tak senonoh sekali..
wahahhah

bobiedanbad said...

macam2 ada, macam2 spesis

syakey said...

macam2 spesis manusia dh la ni, yang hapdet slalu tu dh berzaman dh aku unsubscribe, nyemak aje -___-
hhaha

Hanie_Dew said...

spesis yg lain tu aku masih boel tahan. paling MENYAMPAH SPESIS LAST tu. kadang updet macam ni je "ish". ape maknanya tu. hiii..buang karan je.

izfanora said...

macam-macam ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved