wordless terlewat


p/s
masa qiamullail panorama sebegini adalah normal




bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

azu said...

haha.qimulail selalu di pg dingin hari..mana tak lentok..mata tutup, tinga dengar pe...he2

RaraTan said...

haha , teringat balek ade kes kawan sujud tak bangun2. ingatkan ape, rupenye tetido. kih3

Anum said...

betul2
terutamanya kanak2

BeloG MTT said...

Dia cuba berimaginasi dengan penuh perasaan nihh.. Haha

Ainul Hayat said...

Dia tengah merasai dan menjiwai qiamulail tu...

Iffah Afeefah said...

Aku gni gak deduli haha

Faaein Talip Roy said...

baru aku perasan..
lensa pelangi.. fuyooh.. hahaha..

*waktu qiam.. memang fenomena biasa pun..

akak tak reti nak bagi tips lah dek oi..

Anisa Hang Tuah said...

lentok..

kiera'sakura said...

kusyuk!!!! hihihihi

KuNanGKuNanG said...

dulu masa study kat kolej kalau ada qiamullail aku suka nyorok tutup lampu kasi bilik gelap.hehehe

aimie amalina said...

walau nantok
digagahkan juga bangon mlm =]

ghost writer said...

kira ok lar dapat jugak masuk surau ker aper.ada yang masih berbaring di katil lagi..

Hanie_Dew said...

ko ksempat lagi kan nak snap pix budak tu. ko kejut die ke tak tu. ke ko biar je.

ain fathihah said...

hahahahaha. gambar mengimbau kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved