bersalin kulit

cuak ke weyh..takleh bukak blog aku..waa dah rindu le teww..eceyh2..bukan korang je cuak..abang jiji pon kemain cuak..tapi abam jiji wat cool je..maklom le..blog cebisan..sapa la nak menjenguk..ayat konon rendah diri sangat..

sesaja je..nak kasi salin kulit blog..kasi fresh sikit..dah berbulan dah dok tayang muka pan asia tang header..kali ni tukar le..letak header ala kadar je la..kasi simple dimple pimple gitu je la..kan kan kan..simple simple pon..bukan aku yang makeover..minah desginer gaban muka ala ala fatin liyana yang tolong tacap tacapkan blog abam jiji ni ha.. nak harapkan abam jiji..ceyt..nak letak iklan nuff pon berbulan dok mengaji..sampai sekarang tak reti reti..hancosss..

manusia pon..semakin hari..kena semakin baik..kena ada perubahan jugak..jangan blog je berubah..tuan blog dok tang tu jugak..syok senirik je manjang..kalau pasan jarang jarang tu ok jugak..ekekek..

p/s
jangan rindukan wajah pan asia itu lagi..plessss



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah.. simple.. like!..

pless lah.. tak rindu pun..

iz said...

baru perasan..blog ak duk sama gitu design nya setahun dah..
ingat nak tukar jugakla background..header sume..

Niza Romli said...

haa! dah gedabak header camtu takyah dah pakai kontek len bagai...kui3


like simple :)

ghost writer said...

wah..paling suka dengan font komen..

n dah makin gah nama header tuh..hihi

fathiahRAIHANA said...

padan la tadi tetiba takleh bukak --"
gedabak betui header tuu hihi

onie said...

baru lah kemas! onie suka kulit hat baru ni :)

Panggil Aku Han said...

ingat kan salah masuk dh td sebab header penuh screen..
tgk url mmg betul la xsalah masuk..
huhu simple dn cntik..

reenapple said...

simple.. nice... =)

aku kasi 5 bintang. tuk header baru.. and don wory tak rindu .. hhahah~lalala~

nurdani said...

hampeh hang ji..kata aku FL...oh man...tak sama *tarik bulu hidung

محمد رازيق said...

hehe.. simple bro.. meh la lwat blog kami :)

nuruashia ♥ said...

waahhhhhh..comey doh ni..simple but nice..seyes ehh =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yg hritu punya dh ok apa. kenapa salin?kahkah...

Nia Ridzwan said...

lawa font nesloo.blogspot.com tu :)

Rozuan Ismail said...

aku peminat setia blog ko kot.bila nk review aku

miss inna said...

something simple is nice...^^

Anisa Hang Tuah said...

rindu.okeh.

Bella Bell said...

syukur alhamdulillah.. dah tak de wajah bajet pan asia tu.. *sambil sujud syukur..



hahahhahahahaha...

gedek! said...

bersalin kulit?

macam ular la pulak!

keri ikhwan said...

wooo... macho la style baru ni... simple, segak n cool

**::CIKNUURUL::** said...

amek!!,.gedabak terang2 situ,.ko xyah dah nak letak wajah pan asia tu,.simpan je dalam album,buat kenangan,.huhu

cimOt said...

suke! giler! semart dohh! besh!

speechless nak ckp ape lagi daa...

EE said...

hitam putik..klasik dowh...love it....

kokser kokdam said...

jie.. tangan aku salin kulit ni jie.. guane nih

Zul Fattah said...

alahai.. simple sangat r ji.. xdop r muko ore smat.. haha

Anum said...

so simple

Cik Eliza said...

simple. senang aku loading.

haha.

rindu lah sangt~

Sunah Sakura said...

gedik betul nkoo

FaKArePa!n said...

simple mimple bhai.. hhihi

BeloG MTT said...

Blog pon nak kena sesekali bergaya sakan jugak.. Takkan tuan blog jer nk ada perubahan.. Haha :D

Simple , semakkk <~~Tersampok Pantai Timur pulak doh.. (smart) ! :D

Iffah Afeefah said...

alamkkkk

t ecah xley la puji ko da

wakaka

ni pon okey je weh

d_LA said...

koho semat blog mu ji..nok tukar kulit jugokla gini..selamat hari rayo korban ji..awal aku wish..hehe

aimie amalina said...

pokcik jiji dah bersalin kulit cm ulor dah ha
kekekeke =p

Hanie_Dew said...

oh leganya. tak perlu tutup mata lagi bila bukak blog ni nampak header dulu.

azwa amani said...

patot lah nampak len macma je..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved