pelaris blog

lain kali abang jiji ajar warna warna lagi eh..
kedai makan..setakat gua dok usha usha..kalau ada awek berbaju sendat..terjojol ketulan depan belakang..kompom kedai tu akan jadi tarikan ramai orang..sehinggakan air suam ebrbayar pon leh jadi menu utama setiap mengunjung kedai yang mendatang..semuanya..sebab..ada benda yang membuatkan orang ramai tertarik..terutama lelaki la kan.dah tu akalu kedai yang ada pelayan lelaki pan asia..kompom le pompuan pon tertarik jugak..kan kan..ek eleh..ngaku je la..tapi kalau yer pon..biar le tarikan tu ada kaitan dengan sesuatu kedai tu..cam contoh kedai makan..biarlah makanan dia yang jadi tarikan..bukan pelayan yang seksi seksa kemain yang membuatkan orang tertarik ye tak..baru le berkat..

sama jugak perihalnya dengan blog..apa ada dalam sesuatu blog..nak kasi orang ramai tertarik datang ke blog kita..hurm..bagi aku...

blog lau nak kasi orang datang berduyun duyun..kena kasi ada input dan output..apa yang penting dalam blog..ofekoss la entry..entry tu kena la ohseeemmmmm...dah tu kalau tuan blog nak kasi tayang gedabakkan gambor die yang kiut miut..yang tu bagi aku..pakej tambahan yang kecil kecilan je la..kalau setakat dok tayang muka hensem..muke chumil chumil..tapi isi tarak..hampeh jugak..ciawwwww... 

p/s
tak sempat nak BW pon..hurm..



bukan sekadar omongan kosong

39 comments:

cukelat_berangin91 said...

huhu..yolo la tu ji.
btl dh ap yg deme dok kte tu..

slmt berblogging!

shera haifa said...

setuju jugok tu..
:)

iz said...

jarang buh gamba hang ni kan dlm blog?
mcm ak..wahaha

Iffah Afeefah said...
This comment has been removed by the author.
Iffah Afeefah said...

Tak payah letak gambo sng

Anis Adila Aris said...

cek letak gambar cek suh orang kena cek.. mana tau leh jadi artis...orng nmpak kat luar, trus jerit "ANIS ADILA ARIS"

pergh...hiperbola..

diana said...

blog akak kurang gambar..sebab tu tak ramai yang datang..huhu...
lepas ni nak letak gambar2 kiut akak la..
ekekekek...
ada sapa2 sanggup tengok??geheheh

pengemis Cinta~ said...

ossemmm pic tuh!cumel bangat budak ni..^^

FasiHaH SupiaN said...

ini aku sgt setuju

onie said...

ooooo,blog onie banyak ke arah kemerapuannnnn,haha

Diana @ bilakukatacinta said...

aku nk jupe bomoh..nak mintak pelaris belog, boleh?

Nia Ridzwan said...

guwa x pernah letak gambar kat blog XD

setuju apa pak ustad kata :)

Cik Eliza said...

terbaik~

boboi~

laskar pelangi said...

betul betul betul (gaya upin ipin)

sergeant keroro said...

ohsemmmm la abang ji :p

Cik Aish said...

blog pun ada pelaris ohh..hehe

mas saari said...

rupa cantik tu bonus je!

aimie amalina said...

baik ostad jiji!
blog kene ada input output =]

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Mentang2 gambar dia dah takde kat header... :s Tapi betullah apa yang anda coretkan itu... (^_____^)V

Ameena Muktar said...

owh....nak kena pakai pelaris segala nah. erm....to be honest, takde la nak suruh orang menengok blog saya. just for release tension. org taknak tgk pun xpa......tp sy nak tgk blog orang. haha

Hansyirah Takezur said...

trikan blog nie? slalu tukar header... ehhe

reenapple said...

setuju...=)

entry tu penting..=)

bobiedanbad said...

aku pun tak tau blog aku ni jenis macam mana hihhihi....

Faaein Talip Roy said...

ape hal ko perli2 aku ni.. ceh!

qasehraihan said...

eh ji..ank sape tu..tu pic mr gog ke amik sdri??chumell..

FaKArePa!n said...

gambar anak sedare ke ostad???

Zul Fattah said...

betul tu ji.. sebab tu kawe x taye gamba kawe dlam blog loni.. x hemcem etek.. haha.. yg penting entry tu biar panas.. pedas.. dan berapi... haahaa

Niena Pengembara Ilahi said...

setuju.. yg pnting isi....kekadang tu kalo kta xpromosikan pn blog kte pn lelama org blh knl melalui penulisan kte tu

**::CIKNUURUL::** said...

patotla xdatang2 blog aku,.isk isk,.sedih ni ji,.

izfanora said...

betul juga.. tp, biasalah. ramai yg ckp, blog mereka, suka mereka lah..

subhanallah, comel betul budak tue.. teringat pada anak buah..

kajaharuna said...

pada saya, orang yang datang baca dan komen entry kita tu orang yang setia dengan blog kita, tak payah di ajak pun dia dah mai da..
hahahah

Tasha said...

bnyk gmbr cun rmi je org suke.keh2

Yatie Awang said...

akak pun setuju..., tenung gambar bukan dapat apa pun, baca entri yang best boleh dapat ilmu dan santaikan minda kan?

cik pulau said...

kelah demo ji..
ohseeemmmmmmmmm..

Syana said...

alamak. baru je nak tunjuk muka cute. tak jadi laa. ahakss =D

Munnafendy said...

cutenye...anak sape tu? =)


malu la nak tnjuk muka kt blog..segan lau kwn2 @ family sndri baca entry hahahaha..

yg pnting isi entry tu kan.lg 1 lau blog tu ada niche pun bgus gk,

kiera'sakura said...

kalau yang tayang gambo mereka yang sweet hot capel tue acena pulak? :p

ain dzaya said...

tapi kalau yg belog dok citer sal kapel99...cne lak?!


apa perlu buat...
masing2 ada hak masing2 lorh...


JOM REBUT:

http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

Hanie_Dew said...

betul jugak tu. cam ko sebelom ni tepek gamabr besar gedabak kat header kan. kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved