fahrin ahmad pon tak online fesbuk

kedewasaan ini..lebih banyak muncul medium medium terkini lagi sensasi untuk kita berhubung sesama kita..tidak kira dimana kita berada di dunia ini..di uganda maupon di tengah padang pasir sahara..mau pon tersangkut di zimbabwe atau dimana sahaja..kita semua kini mampu berhubung sesama kita...tak kira menggunakan YM..skype..twitter...maupon fesebukk...

mamat ni tak online fesbuk pon
tapitapi tapi..tak ramai sangat pon kan yang nak online kat fesebukk..termasuk la aku senirik...aku memang tak berapa bernafsu sangat nak online kat fesebukk di atas bebera sebab dan aspek aspek tertentu..

-chat kat fesebuk kemain lagi lambat..aku dah bagi salam nak out dah die baghu je nak tanya khabar..dah makan ke..minum ke..


-kalo online pon..asyik asyik orang sama je yang on..muehehe..macam boring je jugak..so elok je tak online terus..

-macam banyak sangat kerja lau online kat fesebuk..nak chat lagi..nak tengok stetus terkini lagi..nak like lagi..nak keji kutuk lagi..yang terkini..nak tengok gambar bugil2 ngn gambor budak bercumbu rayu lagi..so tak sempat la nak online chat kat fesebukk...


-rasa cam dah ketandusan idea..so ni la yang last..ada ko pernah tengok fahrin ahmad takpon doc rozmey online fesebuk..ada??tak pernah kan..so sama la ngan aku..aku pon cam tu je jugak..


p/s
ini entry gurauan semata mata..nak sentap..ikut suka la weyh..



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Iffah Afeefah said...

erm da mkin bosan


tp aku ske tgk org sme weh

Faaein Talip Roy said...

fesbuk aku dah bosan.. blog pun cam hampir2 jugak.. jom kita ber tweet-tweet la pulak.. hahaha..

IMANSHAH said...

blog pun aku dah takde idea weh

FasiHaH SupiaN said...

bosan, bz, huhu

SyASyA SaNi said...

aku lagi ske bertwitter weh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

fahrin kan busy.org busy tak main fb kot?akak pun makin busy!

Eera Shera said...

fb makin bosan. tp tetap suka update status..cuma dah tak godek2 fb cam dulu..

aku tak pernah on pun chat kt fb..kalo on nanti ramai yg serbu..malas nak layan peminat ^^

sergeant keroro said...

bukak twitter la pulak ji :p

cimOt said...

ko laaa fahrin tu rupenye..hahaha

kiera'sakura said...

bila bosan slalu aku off je pesbuk tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved