letak gambar telanjang masa kecik..boleh ke eh??

ada soklan kedua daripada sedara freshie belok..ke sedari freshi belok ni..aku tak dapat kesan jantina dia ni..haisy..soklannya...

eh, ustaz ker? hehe, nak tanya nak tanya...apa hukum letak gambar kita time kecik2, yang sah2 time tuh belum tutup aurat dengan sempurna (khusus untuk perempuan)...TQ


slumber derr..pakai pampers pon ok..
jawapannya:
hukum asal dia..kalau letak gambar mase kecit kecit..tak jadi hal pon..sebab tu gambar mase kecit kecit..gambar satu kaler pon ok je..sebab masa tu belum dikira aurat lagi..dikira aurat bila dah baligh..kalau dah kira aurat dari kecit lagi..apesal kita lepas terberanak sumer keluar telanjang..takder pulak yang kuar pakai skirt kembang..


tapi kalau diikut keadaan semasa zaman kini.. bagi perempuan..tidak digalakkan sangat la meletakkan gambar yang menampakkan kawasan kawasan yang boleh meng'ghairah'kan orang lain yang menengoknya..ye la..paham paham la..orang zaman sekarang ni..bayi pon deorang sanggap..nak dikutkan bayi lelaki pon sekang ni kena liwat..so kena pikir dengan akal yang waras jugak la gamaknya nak taruk gambar mase tecit tecit..


satu lagi..nak post gambar mase kecit tu..kalo ye pon..pikir la air muka kita senirik..cam contoh..kita dipandang tinggi oleh masyarakat..tetiba kita taruk gambar satu kaler je sumer..nampak tonet2.hisy..takker macam menjatuhkan air muka senirik tu..nak taruk gambar mase kecit yang tak tutup aurat..kena tapis tapiskan jugak..jangan main taruk je..pakai boxer tu kira ok dah tu..



bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

laskar pelangi said...

ohhh....terima kasih info yg bergunaaa ni jiji =)

Anisa Hang Tuah said...

gambar tu.
comel.

pipi bumbum

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cam pernah tgk budak tecik tu..saper ek?


akak tak rela gmbr akak org tgk

Solihin Zubir said...

hati2 dgn pedhopile.. heheh..

diana said...

lutut itam..
sapa ni???

ekekeke..
larik la..!

Lia Irdelia said...

heheeh..

letak nak kasi nampak comel masa dulu2 kot.. =)

PENCONTENG said...

aku ade lah sekali tu upload gambar freehair, teros jadi kontroversi youu, terus buat muzakarah dlm fb. hehehe

thanks info :)

Sunah Sakura said...

gambar aku masa kecit2 comel je kan daddy?

Hansyirah Takezur said...

alololo, cekcinya... haha..

mekasih ustaz... tertanya2 jgk sblm ni...

Iffah Afeefah said...

Aku xbmnt nk ltk

xpan asian cm ko

IzyanKaher said...

tecit-tecit . tonet-tonet
HAHAH!

serious ini bahasa paling comel yang sy pernah jumpa selama hidup kat planet bumi ni !! =D

#new entry : http://supersapienstory.blogspot.com/2011/11/wawasan-2020-tokdet-8-years-2-months.html

mas saari said...

segan arr nak post gambar macam kecik... seksi sangat!

FasiHaH SupiaN said...

ahaks sib baik gambar kecik2 aku dah hilang.erk

Ujie said...

a'ah..mmg tak salah. tp sndiri rasa segan.
lgpun ngeri gak..ada org imaginasi tinggi..jd lain pulak.

Rozuan Ismail said...

kau ke tu ji?nape sekarang lagi putih compare ngan masa kecik?

Faaein Talip Roy said...

boleh eh. kalo camtu nak letak banyak2 pic ank buah aku lah..

Aishah Zin said...

gmbr time kecik abih tgelam di bohhh bnjir..waaaaa:(

izfanora said...

hahaha.. klakar cara ustaz nie..

nasib pic yg izfa letak dlm blog tue pkai tudung.. hihi.. kecik2 aku dah comel pkai tudung.. lalala..

Solihin Zubir said...

pedhophile.. org dewasa yg bernafsu dgn budak bawak umur.. heheh..

Asyila Zainuddin said...

tak pernah lagi letak gambar kecik2 ni.. teheee...

bersama kak Es said...

rasanya walaupun tecik...takde gambar sekaler..

tak tutup sempurna pun tapi tetap bertutup...kalau ada punnn, ishhhh tak sanggupp!!

bersama kak Es said...
This comment has been removed by the author.
farz zull said...

as salam....cik yang bertanya baru datang singgah, amboi ramainya dh komen..hehe

btw, saya saudari, freshie belok nama blog...hehe, nick farz zull...;)

orait, trima kasih sedara, info yang berguna juga buat smua...^__^

~Nana BamBam~ said...

hahaha..sekssiii... :P

Cik Aien said...

Haha! kalau lex gmbr telanjang usia mcm skunk, Haaaa ini makan diaa!! *PANG*

Qaseh dalia adelia said...

rindu kat ostad jiji
haha .. sihat ?

nasib bek xde gambar mase kecik2 yang seksi2 .. eceh

CikGu Ma said...

haa...memamng tak patut letak la...

kiera'sakura said...

mase kecik2 parents aku blm ade kamera lg.. x byk gmbr aku mse kecik2...

Lea Isnawi said...

soklan ni memang lama aku nak taw

so, dh dpt jawapan.

thanks ye ostad jiji

Eera Shera said...

oh ok baru tau..

cis dah terpadam gambar comel kat fb mase kecik2 dulu..haha

cimOt said...

pd aku tak perlu kot nak tayang pic bogel mase tecik2 tu..mcm aib diri sendiri even bdk kecik..

qasehraihan said...

oh ku tlh mjd pedhopile meliht bdk bpmpers di ats..hahaha..

Paradise Gal said...

betol tu. anak perempuan walaupon kecik, jgn dipakai kan seksi2 sgt. kadang-kadang yg sex manic tu budak kecik pon sapu.

farz zull said...

ahaha...semakin panas semua komen, jangan salah anggap pertanyaan, x berniat nak tanya gambar2 tanpa seurat benang, 'satu kaler' or yg sewaktu dengannya...hoh0!

korang berani/teringin nak letak silakan...kui3x

Hanie_Dew said...

woa..malu kot nak letak gambar masa kecik. kalau baby tu comel la lagi kan. owh. aku baru teringat pix baby aku memalukan utk tatapan umum. jd baik aku simpan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved