tak caya tanya la kembatolo

ektibiti masa mandi bebudak lelaki kat asrama bebudak lelaki zaman sekolah dedulu..

-kat sekolah aku ada dua biji kolam mandi..satu kolam dalam bilik air..satu kolam mandi open..tapi dua dua kolam tu jadi kolam renang untuk bebudak baik macam aku...satu kolam kitorang akan lakukan ektibiti berenang bersama berudu..satu lagi wat ala ala jakuzi..

-kalau mandi..tak sah kalau tak main lumba luncur...kasi taruk mandia shokobutsu atas dada dan perut..then meluncur dua tiga empat lap keliling kolah..tengok sapa lagi laju..yang tak bernasib baik..ada la yang berdarah tetek tetek..hisy..

-usha usha newbie..yang baru baru reti mandi pakai kain basahan dengan tujuan nak pergi tarik kain basahan deorang..sungguh jahanam..

-alang alang mandi ramai ramai ofekoss la mandian mandi tu berlambak kan..apa lagi gunakan mandian deorang untuk buat buih buih cinta..leh jugak merasa mandi buih..yer dakk..

-yang paling penting..mandi kat asrama memang dapat mengeratkan silaturrahim..

tak caya tanya budak penjara ngan kembatolo...





bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Anisa Hang Tuah said...

okay okay..percaya..

kiera'sakura said...

erkkk

aku dlu rajin basuh kola pasal kes nie la.. hahaha :p

diana said...

tak pernah dok asrama..:p

Munnafendy said...

percaya2...sbb aku pun dduk asrama...tp tang buat luncur tu mmg tak lah..haha

Ujie said...

kat asrama dulu..mandi ramai2 kat kolah time air slow/takde je. tp takde la berenang bagai..prmpuan kann.

Hanie_Dew said...

aku tak penah duk asrama jadi tak boel komen. tp bunyik cam best je.

Hanie_Dew said...
This comment has been removed by the author.
Hanie_Dew said...

ko shoot ke pix tu. ohhseemm gila.. post la kat fb. ank share bagi tunjuk kat kawan aku yang dslr bukan sekadar hiasan dan untuk menunjuk2

azwa amani said...

huhuhu...dok time dok hostel ,semua benda seronok sebab ngan kawan2... mandi, basuh baju, makan, tdur..

minah senget said...

hahaha...sungguh nakal...
apepon zaman sekolah paling best..rindunyerrr nak pegi sekolah..:)

|| amira || said...

hahaha .
mantop !

efa said...

tetiba teringat kenangan dkt asrama dulu huhu

Liyana Zahim said...

Yg pakai kain basahan tu msti seksi kan.. Hahahah!

SoLy SoLicious said...

aww..seksi uu

Iffah Afeefah said...

kalau ko ckp

kompem aku caye

aku kne mandi air stokin dalam kolam..euwww

Rozuan Ismail said...

oit nakal tol.haha

Niena Pengembara Ilahi said...

2taun msa skolah kt asrama, + 4 tahun kt akademi, mmg dpt rasa cmne eratnye mandi bersama dlm kolah huhuhu

Cik Bhulat said...

mcm tu ye aktvt kat toilet lelaki.kalo toilet ppuan main syampu2 rambut kot..buka saloon dlm toilet

kembatolo™ said...

aku siap keno denda lagi. seharian kno duduk dale kolah. hahaha

Juliet_iRa~" said...

ahaha..
lelaki mmg mcm2 aktiviti..

kalo time prep plak?kat dorm?

main burger2 plak kan..;p

~Nana BamBam~ said...

ala, nama pon laki2..huhu

Eera Shera said...

jahat betoi

Paradise Gal said...

budak skolah.. mmg macam-macam. hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved