wordless wed::typo dan disleksia..

tang disleksia tu gua terkentut terbahak bahak jugak gamaknya..geng geng tak reti reti nak mengeja dengan betolnya secara senagja..maka  boleh la dianggap termasuk dalam geng tersebut..yang tak tersengaja macam gua..dimaafkan..tambah tambah..gua peng asia..herk apa kaitan..endahkan..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

Iffah Afeefah said...

ade pulak disleksia mcm tu

penyakit msalah pembelajaran

tak baik asenye disalah tafsirkan mksd dsleksia

Nia Ridzwan said...

hahaha oh camtu rupanya sindrom disleksia.

bersama kak Es said...

Selamaaatttt....takde satu pun kat atas berkaitan hua hua hua...

ko kentut bau sampai sini !!! cetttt

SoLy SoLicious said...

hahaa.. ramia kot dileksia naip status ha..haha

Eera Shera said...

ade lg typo ko.. 'senagja'

ok ape org prasan typo ko. maksudnye dorg bace seketol2 la ye tak

hehe

Sunah Sakura said...

ceyttt...aku tak setuju ko tak termasuk..ahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak typo je kot.

sergeant keroro said...

ko campuran ji

Gadis Pantai Timur said...

ramai geng fesbuk akdidleksia..haha

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/11/cambodia-humanitarian-mission-1.html

FasiHaH SupiaN said...

kemenda plak disleksia tuh..ala xpayah la..aku kalau post guna phone memang typo semedangggg

sya azleen said...

disleksia tuh bukan tak gheti tulis ke? =.=

Hansyirah Takezur said...

SyuKewww GilEwwW lAaa PossTt nieE AbAamM JijjIee...


setaw aku diseleksia tu kesukaran nak baca. mybe sbb tulisan besar kecik kot, org jd menyampah...

KizZ said...

Hihi..Kiz pun selamat nampaknya..takde terlist satupun dari senarai list uh..

Bella Bell said...

disleksia merupakan masalah pembelajaran yang berkaitan dengan bahasa, iaitu membaca dan ia merangkumi mengeja, menulis dan menyebut. kanak- kanak yang menghadapi masalah ini biasanya membaca dengan perlahan, kurang tepat, lemah dalam ejaan dan tulisan serta mencapur aduk perkataan yang berbunyi sama.




hahaha. aku sokong tang disleksia tu. IttEw sOWkOng SaNad- SaNad. HiKHiKhIk.

laskar pelangi said...

haha =D bab disleksia tu paling HOT kot..hik3

Syana said...

disleksia la cool. mereka menggambarkan diri mereka sebagai insan yang unik dalam penulisan. kau hado? hahaha =D

Anum said...

ada gak mcm nie ek :(

IFA Athirah said...

kalo yg jarang update status cmne lak?

Suhaili Sarif said...

ada gak org wt research psl benda ni
huhu

Paradise Gal said...

macam-macam. huhu

Titisan Hujan said...

disleksia itu istimewa
disleksia bkn 1 pykit cuma kelainan upaya je bbnding org lain.


nape la disleksia jgk yg digunapakai tuk fb ni???



p/s:agreed wif syana

Munnafendy said...

kalau tiada semua diatas kategori ape lak? hehe
jarang update status la...slalu share link je

Cik Eliza said...

hahaha!

berdekah gilaaa!

PENCONTENG said...

ada satu cite hindi tu taare zameen paar cite pasal disleksia.

sumpah best. tgk lah :)

kiera'sakura said...

aku rase aku tak tersenarai kt mana2.. muahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved