mana salahnya pulak

kemain korang bahankan typo aku..ceyt.."belakan"..apa korang tak tau ke makna asal belakan..apa korang tak belajo bahasa melayu klasik ke..ini merupakan penggunaan bahasa yang berat untuk difahami..sampai kan korang memang betol betol tak paham..aku saje je nak guna bahasa berat berat macam entry abang hantu ni..kemain berat lagi..tapi best..

si sengal ni pulak..tak habis habis dok cek typo orang..padahal die yang tak paham.dah tu pulak..naseb le penjual madu da dew ni pasan yang si sengal tu salu betolkan typo orang....hisy...yang si omak budak bijak ni...siap betolkan lagi..hadoi...lain la dengan akak fotografer ni..ada je bahan nak gelakkan aku..tak puas ati bebeno le tu..ceyt..

tapi apa pon..macam tu la manusia..intro kat atas tu takder ape ape pon..gua nak story...kekadang manusia..dah salah..buat buat tak nampak..kalo orang bagi teguran..bukannya nak diambik iktibar..siap marah marah lagi ada la pulak..haisy..contoh gua dah bagi kat atas tu kan..nasib la gua ni pan asia punya style..cool je manjang..whahaha...prutt..opss terkentut sudaaa..



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. bengang nampak adik sorang ni.. hahaha..

belakan.. pun belakan lah..

hahaha.. ;p

najihah sahami said...

hahhaa..pening dibuatnya.
@_@

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam..

perkataan belakan ni biasa org indonesia je guna.

"apa sih salahnya abg, kan dia cuma ngomong bela-belakan"..(dlm iklan hari raya indon)

weeee :)

Bella Bell said...

hahahahha. gelak guling- guling aku weyhhh..


ehem. well. aku memang pesen macam tu pun. hehehe.


*weyh, cerita tu cerita benar la. tak kan aku nak tipu. mahu berkenalan dengan Sairi? hehe.

Anum said...

ketawa sambil terbatuk-batuk
hahahha

EYQASARA said...

mcm2 la ko ni.. hihihi.. (^^)

BeloG MTT said...

Biasa lah tu kadang kadang nak cover line cemerlang terbilang dan gemilang.. Hahahaha :P

~* chirpy_chummy *~ said...

series, ko tulis "bawa belakan" tu, bawa belakang ke cane?

mohon di suluh.

aimie amalina said...

kakakakka
adoiii
typo dan JIJI mang x dpt dipisahkan

ups
kang kene aku lak
hjahahaha

Syana said...

kakaka. belakan pun boley. hakhak =D

Munnafendy said...

hahaha belakan pun buleh juga bah~

Iffah Afeefah said...

tp ko mmg slalu typo kn

ngaku jekla

Rozuan Ismail said...

rileks sudah jiji

erysweetie said...

tak voleh velah pan asia. ces.

sergeant keroro said...

normal lah typo wehh

Syazwan Che Deraman said...

supo namo ikae jah aku dengar.
hehehe

cik pulau said...

belakan is belakan..
aku pn xtau apa bende..hahaa..

buat salah tak nampak..
lalala~

laskar pelangi said...

ada jugak manusia yang tak reti bahasa kan?


dah la kita tegur. dia wat bodoh jer. rasa nak sekeh jugak sekali dua =D

SoLy SoLicious said...

adat la tuh

~Nana BamBam~ said...

kadang bile dah typo nie biasalah...akan jadi bende lawak... bukan sengaja pon kan..huhu

Eera Shera said...

ko memang slalu typo..perasan slalu dah ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihihi..tiba2 akak terpikir, adakah beberapa perkataan yg akak tegur hari tu typo atau akak tak phm ek?lariiiiiiiiiii

kiera'sakura said...

ko mmg slalu typo pown.. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved