cinta fesebuking

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku ♪♫
kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu...000uwo uwo...FITNAH dunia atasku ♪
 
chorus:ღ •♫♪...
banyak persoalan yg berada di minda ♫
banyak tanda tanya dan juga kata kerja
NAFSU kata apa salah kau terima dia
IMAN kata lebih baik kau tinggal saja... ♥
 
p/s
haisy..kepala hotak kering ni



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Eera Shera said...

terbaik la lirik ni ;)

princess said...

heeeee . kreatif sungguh . lalala : )

Nurul Aini Norazman said...

hahaha pepandai je ko ubah lirik,.tpi ada btol jgk,.=p

Haris Khairuddin said...

menusuk kalbu lirik dia.. bila kepala hotak dah basah balik sambung lagi lirik dia. (sebab kate kepala hotak dah kering kan?? fufu..) ;p

Gimi said...

aku suka part ni

"NAFSU kata apa salah kau terima dia
IMAN kata lebih baik kau tinggal saja... ♥"

qasehraihan said...

letak air kit kat otak..hehe

nurdani said...

suka lirik ni!! buat la macam encik mimpi

bobiedanbad said...

sudah tukar kah? hihihihihi
kreatif :)

~SaL IjOu~ said...

adik laki sy dok ulang sejuta enam kali lagu tu pagi ni~ (--")

Syazwan Che Deraman said...

aku tak reti guna facebook.
heeeeee..

Aien Not Alien said...

facebook makin boring dari hari ke hari....


terbaik liriknya... :)

diana said...

nasyid minggu ini..
hheheh..

Hansyirah Takezur said...

kretip jii...

:D

~Nana BamBam~ said...

haha....x bleh bla.

Iffah Afeefah said...

ko buat sendiri ke ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved