"Let Us Capture Ur Beautifull Memories"

dah berkurun jugak rasa nya aku tak hengat hengat nak menjenguk blog aku  ni hah..tetambah pulak bila dah masuk musim cuti sekolah atauponnama glamnya musim mengawan secara berjema'ah..muehehe..so aku ni pon kekadang bizi jugak dok buat keje keje tambahan sebagai menambah tabungan untuk tanggungan masa depan..

dengan bertemakan "Let Us Capture Ur Beautifull Memories" aku dengan rakan sehobi dengan berbesar hati telah menubuhkan team untuk shoot wedding..takpon event event macam besdea bercukur anak takpon bapak anak..takpon shoot gambar kelas bebudak sekolah..gambar cikgu cikgu sekolah...cikgu cikgu yang bergetah,gambar konovo konvo dan sebagainya..namun begitu..untuk menyahut seruan sempena mendatangnya musim cuti sekolah yang sememangnya dinanti nantikan oleh para pasangan yang bakal mendirikan rumah dan tetangga..maka kami dengan sesejuk hatinya ingin mewar warkan pakej pakej perkahwinan yang kami sediakan..

nampak tak gambar dibawah ni..kalo tak berapa jelas kasik picit tetikus tu atas gambar tu..siap ada free gift lagik untuk musim cuti ni..untuk harga..boleh PM pesebuk saya..mohamad azizi azahazuhari ..ataupon just kolim kolim ataupon sms kat no yang tertera kat gambar ni yerpp..




bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

nurdani said...

ko sponsor masa aku kahwin nanti ye ji.ngahngah.

Syazwan Che Deraman said...

nego loni bos!
semoga terus berjayo deh.
Tak tahu la dang tak nge demo.
lambat lagi ni nak nikoh.
hehehe

Iffah Afeefah said...

ehemmm

nanti aku kawen aku panggil kau jela eh

hazanis said...

hebak ustaz jiji loni..semoga berjaya boh..:)

KUREKURE COMEL said...

perhhh....dah la cantik2 pic ko capture...


nak jgk....amik pic anak aku tu...kompem makin laku perniagaan ko...hehehe

Rozuan Ismail said...

wah, bisnes berjaya loni ji

amirah said...

gudluck dalam bisnes you

ஜ miss klanika ஜ said...

boleh la contact time hari bahagia nanti .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved