aku nak kahwin dengan kau

"aku nakkan kau bukan nak kapel kapel..bukan nak geli geli..tapi aku nakkan kau dengan cara aku nak kahwin dengan kau..kau terima tak aku ni???..."

cenggini la lebih kurang ayat memula aku nak mengorat cik pelangi..aku tak biasa guna ayat berbunga bunga..aku kasi sound direct je..lagipon kitorang pada asalnya kawan rapat..tapi tetiba dengan kuasa ALLAH..DIA menggerakkan hati aku..menguatkan perasaan aku..supaya terus kasi sound direct je kat cik pelangi..mau tka terkujat dia masa tu..tau apa jawapan dia..

"camni la ji..ko tanya lah pada ALLAH dulu..betol ke perasaan ni dari DIA..atau hanya mainan nafsu serakah dan tipu daya syaitan"..

sampai ke hari ni aku still lagi teringat teringat jawapan tu..ALHAMDULILLAH..tup tup..ada 98 hari je lagi..ehehehe..nak tau cite versi full..nanti lain kali aku citer..ape yang kitorang lalui lepas aku kasi sound direct gitu je..pas ni lagi lagi la suspended..aku pi jumpa family dia terus..sorang diri..gitau apa aku nak..direct jugak..

 



bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betul tue
buat istiqarah

MR & MRS MAKMUM said...

nie bru betul2 lelaki....... tahniah semoga Allah permudahkn segala urusan...

najihahfara said...

insha Allah kalau kena dengan cara akan dipermudahkan :)

kiera'sakura said...

wahhhhh xlama lagi la kan. aku doakan moga semuanya dipermudah amin

reenapple said...

Pergh... aku doakan yang terbaik dan kebahagian untuk kau di dunia da\n akhirat... Amin.. =)

cik kaki ketawe said...

perghhh..terbaikk laa...semoga urusan ko berjalan lancar dan semoga bahagia dunia wa akhirat

diana said...

wah..nak kawen dah dia...
tahniah..lagi 3 bulan je nih..
baju pengantin warna apa??:p

CaDLyNN said...

wah..sound direct ek..
hebat

nini said...

ehem3...tak lama dah tu.....congratz...

wath said...

wahh. jiji da nak kawen. nnt kawen ko amek gamba diri sendiri ke. ke guane. hahaha

Iffah Afeefah said...

aku doakan y baik2 tuk ko ji

hope pas ko aku lak kwen ehh

pink said...

aaaaa ayat tu sangat manis and jujur! heeeee

cimöt said...

dah lama aq tgu cite ko ni..

Cik Pulau said...

hohh.. tu dio.. baguh3..
jange lupo g madoh pulau terr..
hahahaha

saydatul al aman said...

may Allah ease for both of u :)

nurdani said...

cara terbaik.


encik jiji, email gambar kamu dan cik pelangi. terima kasih.

Sunah Sakura said...

ko cakap nak bagi aku kad! cepat la! eh, da siap lom? :p

izfanora said...

nak kawin sudah.. :) alhamdulillah..

lappy aiscream said...

alhamdulillah, kemah ustakk...baru yolo gitu...tahniah laa, nikoh jge lupo ajok terr

aDisH.sHidA said...

waah terus bagitau macam tu je..kadang2 tu la kan kita nie tak perasan org yg depan mata yg rapat dengan kita tu adalah jodoh..


jangan lupa jemput ye jiji

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved