berlakon

Haishhh...rupanya ramai jugak peminat cerita ni eh.poyoooooo.ni sambungan dia..dan memang cerita ni panjang..tak main la cerita pendek pendek..tak sempat nak menghayati..dan cerita ni takkan aku habiskan setakat ni je.akan aku sambung sampai akhir nanti..

okeh sambung cerita..

dah bila mama si pelangi dah kasi sound..yang kitorang kemain lagi kasar cara pergaulan..cara percakapan..dah maklom la..member kamcing kot..korang pon tau kan..kalau dah member kamcing camno percakapan..pergaulan..perhubungan..

so bila dah jadi macam tu..dah kena sound dua tiga kali..maka terasa la jugak kan..so si pelangi tanya aku..nak buat macam mana??aku cakap la..apa susah..kita berlembut la sikit..aish..pelangi pulak gitau aku..yang dia tak berapa selesa sangat kalau berlembut lembut ni..kang tergelincir kang..jadinya dok bergeli geli la pulak..hape la..al maklom la..SPESEL KES..so bincangan punya bincang..kitorang plan..masa depan family je kitorang akan guna..saya awak..pas tu..wat lemah lembut gitu..mula mula tu..memang banyak kali jugak la terkanto..dah tak pernah pernah aku ngan pelangi tu cakap lembut lembut..biasanya maen semborono je..tapi beradab la jugak...dah kena berlakon macam gini so bila dah lama lama..jadila terbiasa sampai sekarang ni..dah lemah lembut gemalai dah kitorang ni hah...

aku..kalau nak date ngan si pelangi..kena date kat rumah dia..bersama sama dengan family dia..kalau nak bawak pelangi keluar jenjalan pon..aku akan juma parent dia..mintak izin..pas tu..tak boleh keluar berdua..aku bawak adik adik dia sekali...camtu la lebih kurang cara aku dengan dia dating..ehehehe..

ramai yang tanya..kenapa aku tak revealkan sapa pelangi..sampaikan si akak bunga sakura sunnah tu pon tak tau lagi camno la adik pelangi dia..so bila aku nak revealkan sapa si pelangi..nanti next entry lah kot...



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Iffah Afeefah said...

takpe ji

atleast ko ngn die bahagia

kitorng tunggu hari tu je

aku nk dtg yeah nak dtg

cik kaki ketawe said...

hoho..pendekk nye entryy..memey tak sempatlah nak menghayati...ok,tunggu next entry..

MR & MRS MAKMUM said...

suke bebenor buat suspen...

Sunah Sakura said...

hhahahahaha! ade jugak ko selit nama aku kat cite ni! wakakakaka! cimot, tengok ni!!! :p

yo lahh...aku kan salah orang ri tu..wat malu je...buat aku konfius, ko ni pun... :p

wath said...

aku ade 1 bende nk cakap.

hm..

bestkan bile besfren dapat jadi pasangan hidup. sbb dengan dia kite boleh ckp apa saje.

tapi aku tak de besfren lelaki maka tak boleh lah. hahahah

cimöt said...

amboi kak sunah...siap gelakkan kite lg tu! kite behind the scene je..takpe laa klu takde pon..hahaha

aDisH.sHidA said...

si pelangi akan muncul bila sampai kat bahagian aku terima nikahnya

diana said...

mesti cantik nih...
nak tengok...:)

kiera'sakura said...

betul aku dlu pun takut kemain nak panggil saya awak takut tergeli2 huuu


ok aku tunggu pelangi tue muncul

nurdani said...

tak sabarnya nak tengok.mueheheeee

Anonymous said...

This site truly has all the info I wanted concerning this subject and
didn't know who to ask.

Here is my page: instagram followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved