Aku dan Pelangi

Dia sumone..yang tak pernah nak kaver ayu..nak kaver kiut..nak kaver cumil bile ade depan aku..tu membuatkan aku cukup cukup selesa bila bersama dengannya..aku nak kentut..aku lepas je..aku rasa nak menangis..aku menangis je..aku rasa nak sedawa..aku hembus je..die pon sama jugak..so tak kesah la kan..kitorang sama sam tak kesah..sejak dari dulu sampai la ke sekarang ni hah..

tu baru sikit..banyak lagi yang aku nak kasi stori pasal pelangi ni hah..tapi dah aku kata itu hari nak tunjuk sapa si pelangi..so hari ni..sebab ada 90 hari je lagi..aku tunjuk je la dulu yeeekkkk....

 ahahaa..aku suka lukisan ni...at least aku nampak lagi kurus habaq hang..terima kaseh kepada NURDANI




bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ak ingat hang lukis gmbar ni tadi.. lawa la

aimi adilah said...

setelah sekian lme aku x tgk kau....

akhir nye... pelangi muncul pula =P

tahniah kawan

reenapple said...

weewit.. tahniah. =)

kiera'sakura said...

aku tau cantik orang nya hhihi

Cinta hazanis said...

jangan lupo kad madoh. hehe

aDisH.sHidA said...

sesuai sepadan...walau pun gambar nya bukan real wajah pelangi...mesti lawa orang nya..cantik wajah dan budi pekerti nya...

tahniah jiji

Sunah Sakura said...

comey bakal adik ipar aku ni...

Cik Pulau said...

perhhh.. lukise pun lawa doh.
real mesti lg lawa.. tahniah ji..
ak plop dh eksaited.. hahahaha

wath said...

ingtkn nk bagi link kat blog dia tadi. hahaha. blog takde ke...weewwittt

cik kaki ketawe said...

dalam lukisan pun kakak tu nampak cantik =)

Bella Bell said...

pelangi ko mmg betul2 pelangi.. cantik :)


3 bulan lagi la ye? tahniah...

onie said...

semak dan comei :D

KuNanGKuNanG said...

tahniah..moga segala yg dirancang berjalan lancar..amin..

laskar pelangi said...

tahniah jiji!
kawen jemput weh..hehee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved