sampai ke saat detik ini..aku still tak paham..kenapa celcom memang tak pernah reti nak jaga customer deorang..mau tak gila aku..dah dekat sebulan dah..celcom dekat tempat aku bermastautin ni..satu hapa pon tak jadi..nak bersms..berkali kali kali nak kena resend..nak koll..cakap dua tiga patah...bagi salam pon tak lepas..dah out of connection...nak kata area rumah aku ni dalam hutan simpan negara..takder la jugak..nak kata takder pencawang celcom kat sini..dah terpacak dah sebatang..nak kata ada gangguan alien..memang tak pernah ada..so apa probnye??

bila aku kol customer service..sekali ko deroang cakap takder problem...sekali lagi kol deraong cakap problem dengan pencawang..sekali lagi kol kata satelit punya problem..bila aku tanya camne nak setlle..senyap..tak terkata hapa pon..kekadang siap jawab..problem camtu memang takleh settle..so..apehal sebelom ni..ok je line kat sini..dah tu bila dah ader probs camni..memacam la alasan korang..bengong..



bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

sakurasue said...

sabar jie.. celcom mmg slalu mcm tu.. sue pn prnah mengalami mslh yg sama. sobbs!

∆LΣΣY∆ M∆IS∆Я∆ said...

tukar la kepada digi .. hehehe :)

sabar je la .. kadang kadang dorang nie bengong sikit .. fikir dorang je ..

IzzatulHazwaniCheMan said...

marah tuu .. huhu .. sabar dulu ekk.. nwy, mxs un cmntu jugakk

KonspiMaker said...

Connection malaysia nak buat mcm mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved