el clasico..


assalamualaikum..
da x larat da nk wat tulisan yg kecik2 beso2..
biasernye memalam cenggini ape yg korunk buwat ek..
aku dok pikir dr td lg ape la aku nk wat malam ni..
nk maen futsal !!..
geng2 aku 
sume ade keje..
x kan le 
aku nk g maen sengsorang lak lam sangkar futsal tu..
nak maen bola padang lg la kan..
jd sebabkan aku da tatau nk wat pe..
aku pon tringat yg malam ni..ader satu match bola yg 
manyak hot..
el clasico...
dasat r game ni..
game antare due darjat ni..
barcelona vs real madrid
pertemuan antare 2 pemaen terbaek dunia ni..
cristiano ronaldo vs messi..
mmg terbaek r game  ni..
tapi aku lg minat barca.
sebab game barca memang penuh tactical yg pelik2
tambahan plak ramai mildfieder barca yg kapla hotak bergeliga..
tp manager real madrid
jose mourinho ni pon leh tahan gak
IQ die...
smpai kekadang aku pon x paha ape jenis tactic die gune mase die handle inter milan..
dah la mlm ni maen kt nou camp
kire satu kelebihan buwat barca la..
ape pon bola itu bulat.
padang pon luas..
mase plak 90 min..
segalenye mungkin berlaku..
bg yg minat pak ronaldo @ xpon messi
ha tggu la korang depan tv malam ni..
aku x minat ngn deorang ni..
aku hrap villa score mlm ni..
pas tu aku nk tgk abg xavi wat bola through pass yg memang x tercapai dek akal..
tapi tercapai dek kaki villa
tapi yg aku tatau nye skunk ni..
game ni pkol brape ek waktu mesia... 
pastu ader live x..
lau ader tv brape.
sebab kat umah aku yg clear pon channel siam je..
p/s..harap game malam ni x mngecewakan..


bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

kembatolo™ said...

real tuu... haha

sekuk tawa said...

ahaha..dok ghok dok..kito nati kelih male ni..pkol brapo dio maen mesir weh..

Ummu~Ishak said...

nak sokong pak naldo sebab dia lebih kacak, huwehuwehuwe

sekuk tawa said...

muehehe..rase2 reff mlm ni lg macho kot..

epadzz zainal said...

choop..
xminat bola..

sekuk tawa said...

ni entry tiko boring2 nga xdok modal nk ngarok ni pah..eheh

aliarosli said...

bola ke?? malas nak bace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved