:::...kentut itu membahagiakan...:::

assalamualaikum...
dari pg td lagi aku dok tunggu nk apdet blog ni..
ntah pehal lak bile je aku nk tulis entry baru hr ni..
aku tekan je new post die loading je manjang..
da hampir2 nk putus asa da aku.
 
haper citer entry kali ni..
pasal kentut..
yer la kan..
kentut2 pon nikmat dari tuhan gak tu..
brsyukurlah..
tp betolke kentut itu membahagiakan ..

teramat jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat kan2.. terutamanya bila
  dok ngah date ngn pakwe ke suami ke.. Mereka sanggup tahan kentut sampai naek biru
muke semata mata tak mau kentut depan depan laki trsebut.kontrol ayu r kirenye.. Padahal,
yg si laki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak
terkentut. Paling hampeh pon laki tu akan berkata ”Eh! Makan apa kentut busuk
dan kuat sangat nih???“ Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan
ketawa bersama sama. otometik jgk la susane jd ceria gitu.. 

laki ni secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni
terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman
wanitanya bahawa dia terkentut . Dan teman wanita secara spontan akan
berkata ”Tak senonoh la u ni…“ sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan
lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka.
kalo dah sampai cenggini ..derita lg ader rr..
Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya,
namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak
terkentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok…bagaimana kentut
mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib dan bersopan santun. Dan hubungan mereka secara
tak langsung akan bertambah baik..
(ader ke orang mintak izin nk kentut ek)

Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik
terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin
mengaguminya dan semakin saling hormat menghormati…kerana itu adalah trademark teman
lelakinya. Mana nak jumpa dah laki camtu…

Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda
berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana
jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan anda
secara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan
anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda.

jd konklusinye..
korunk x rase ke kentut tu membahgiakan...
suasane jd lebih harmoni gitu...

lau org inggelish cakap xcuse me..britain lak pardon me..kalo melayu not me2.





bukan sekadar omongan kosong

11 comments:

Ummu~Ishak said...

cam takde adab ke kentut depan org. kurang sopan gitu. harus bangun pi jauh2 sat kalau nak membuang angin

chentaMAYA said...

haha. kentot mmg besh, erk. asal gua kena folow rapat2 der? ni kembatolo punye pasal la nih. dah gua TERfolow rapat2. ngee~

sekuk tawa said...

ummu::ni entry suke2 je ni..ehhe...tp bukan sekadar harus ye pegi kntot jao2...dah jatuh wajib da..tmbh2 yg bru melahap petai...

chenta..mcm name chinta chanduri da lu der..lu follow wa rapat r senang nk hidu kentut der..

aten tenten said...

hehe.konklusinye laki ske kentut la kan.haha

sekuk tawa said...

muahaha..pehal lak konklusinye jd cenggitu...pompuan pon ape kurengnye..kaver je lbih..ahaha..yer x..ngaku je la..

Anisa zainaL said...

uhuk3..mcm ku knal la kn..ko follow la ak~!

CGG said...

hi..
thanks..
new info nie

sekuk tawa said...

anisa..ahah..ko nk aku follow ko ek..brminat ngn aku ke..au trharu ko knal lg aku..makaseh2..

CGG..sesame daun keladi..len kali singgah r lagi..

MIZZ JAJA said...

adeh...

sekuk tawa said...

mizz jaja:::nape mengaduh kesakitan tu..eheh

aliarosli said...

adoiiiiiiii

lawak lah

hahhahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved