kena tag lagi..

 Assalamualaikum sume...
saye upin..bley berkenalan...
korunk pernah dgr x skrip kat atas tu..yg minat tgk upin ipin
x yah tipu diri sndiri.
wat2 macho la plak..
x penah tgk konon..
aku tgk gak upin ipin..
tp aku lg minat cter sinchan.
lawak die memang tahap gaban.
lg satu skunk ni aku cm nk minat je teacher shida...ehehe..
mcm mak sinchan je aku tgk die tu..
nk gtau kengkorunk sumer...aku kena tag lg nkn cik farra..
aku wat muke terkejut kena tag lg..
whuttt..
again..
pdahal aku hepi je kena tag..ahaha..
lagi2 pompuan yg tag aku..
(ok!! perasan tol mamat ni)

kalo x jawab kena babab,,
baek cik faraa ni hambe mnjawab..
(pantun 2 bares)
 1
2
3
mule...
❒ Blog Bonad Sayang di mataku  
*aku tgk biaser je..muahaha...tp care die tulis entry tu stylo..mklum la org lame..

❒ Nama blog dan kenapa letak nama tu ?
*name die nesloo= nescafe+milo
buwat mase skunk ni aku memang btol2 ketagihan aer ni..sampai terketar2..
 
❒ Url blog dan datang dari mana idea tu ?
*anak apek suke makan gule2
dah tau bertanye pule..

❒ Apakah kaedah penulisan blog ini ?
*kaedah ya..kaedah yg dgunakan adalah berdasarkan formula ikut suke ati aku..
❒ Apa perasaan tengok blog orang lain cantik. while u'r not .?
*aku memang beerhasad dengki tol tgk blog org len yg kiut miut...aku pon nk jgk cm tu..hhaha
❒ Bila blog ini wujud ?
*21 november aku rase..mude lg umur die..dok tgh menyusu lg blog ni..
segale tunjuk ajar amtlah dperlukan..
❒ Siapa orang pertama tahu dan follow blog ini ?  
*series ke soalan ni..seingt aku la..yg follow blog ni memula..x laen x bukan budak kecik yg salu 
dengki ngn aku..haha
❒ Tag 5 Blogger.
budak kecik..
aimie da newbie
2 je kot aku tag..haha...
da2 aku nk g mandi plak...
anak sedare kwan aku..mmg btol2 otai..
p/s: buwat sifu munimm...aku x ingt nk wat yg ko tag aku tu..maaf ek..nnti de maser aku wat



bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

..:: 公主FaRRaH::.. said...

great !
very creative n interesting...
<3

sekuk tawa said...

mueheh...kretif n puitis kan..

areteacar said...

ika kena tag yg ni ke? hohoho....

sekuk tawa said...

a'ah buwat je la

norizzati matsuri said...

anda telah ditag lg..huhu
a contest~selamat mencuba

sekuk tawa said...

norrizzati..muahaha...aku x reti weh..

Syira C Gadis KidaL said...

salam

singgah dan follow blog ini :)

sekuk tawa said...

ehehe...syira kidal...tenkiyu tu yu..ehehe

Humanity Life said...

omak aiii.. bosawwwnye spek matOoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved