susah ker nak apdet blog ek...

assalamualaikum...
punye la susa nak taip salam kat atas tu nk bg nmpak menarek..
kecik beso..kecik beso.
 lau korunk x jawab lg..
memang aku taley nak kate ape da..

anak ayam maen guli,,
hai selamat pagi..
monink2 wat yg dah mencelikkan mate pg ni..
yg dok tgh membute lg tu..semoga korunk dpt mimpi ngeri.
suke sgt tido lepas subuh..ahaha...
membute...
ade sorang budak tu tanye aku..
pehal aku bnyk sgt cite nk hapdet blog tersayang ni ek..
aku gtau r die..
nk apdet blog blog bukan susa pon..
tp lau da malas tu..
citer ader belori2 pon x de gune..
ye x..

yer la macam aku yg dok tgh baru2 ni semangat r kirenye nk apdet blog..
nth lepas nk da x hapdet langsum.
mklum la org tue2 kate hangat2 cengkodok je..(mintak jauh la)
tp dr mane dtg citer2 yg nth hape2 tu ek..
lam hidup korang sehari-harian.
x kan le xder langsung cite2 menarek kan..
contohnye..
korunk dok berjalan kat mall mane2 ke..
smbil dok usha2 org..
korunk ter usha sorang awek ni..mmg kiut tahap gaban yang keamatan..
tp ketiak basah..
ni pon da jd citer menarek da ni..
wt je la entry pasal sbb ketiak tu bsah ke..hape ke..
kena kreatif je..
(cakap je pndai pdahal aku bukannye kreatif pon)

korunk x der mase nk apdet blog..
yer2 yg ni memang aku akui r..
sebab mngkin ader diantare blogger2 ni keje repair kapal angkase ke
bg makan ikan paus ke.
kan2..
tp bg aku la..
mase yg ader lam sehari2 tu..
mmg ckop sbnarnye..
cume korunk kena pndai manage je.
(yg ni pon cakap je pndai..aku sndiri hentah ke mane)

mood berubah2 (skrip yuna lam iklan)
yg ni memang antare masalah trbesar 
tuk blogger2 kan..
aku sndirik pon cenggitu jgk..
tp ader satu blog ni aku jumper
die cakap..
penulisan menggambarkan perasaan.
kekadang kite br je balik skola ke balik keje ke..
letih jd xder mood..
xpon hr ni prut korunk meragam.
mcm2 bunyik yg kuar dr diri korunk..
xder mood gak..
jd aku rase mood ni penting gak kot..
(aku salu je ader mood..kalo xder mood biasernye aku tido..xpon men bola)

ni sume pendapat dr newbie mcm aku jer ni...
jgn ambik kisah sgt..mane yg btol2 tu ok r..
mane yg salah tu
mntak senior2 blogger tlg perbetolkan..
(sungguh berbudi pekerti kan2)
sape la ajo budak ni..
ni pon ape yg aku pikir je ni..
merapu meraban dipagi hari...
budak2 maen buai..
stakat ni dulu.. babai
bunge tuk korunk2 sume..
 



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

norizzati matsuri said...

aiseh...kna keatif deh g???mum xpola mugo sep kreatif...hehe

sekuk tawa said...

muahaa...ti weh kreatif kok mano aku ti weh..mengaghuk jah lbeyh...

Fyzal said...

kucing tu bukan membute.. itu pengsan namanye .. hehehe ..

sebenarnya banyak benda boleh update.. berita2 kat online newspaper pun banyak.. tk pun bg pendapat pasal isu-isu semasa.

aan said...

kalau internet laju, semangat nak update tu mmg berkobar-kobar.. tapi kalau lembab...nk bukak blog pun malas, apatah lg nak blogwalking...

norizzati matsuri said...

hahaha....
mum kreatif doh tuh...sdak jaa baco entry mum...jolo doh tuh..huhu

sekuk tawa said...

fyzal..ahaha..kucing tu saje je wat cmtu nk perli org yg dok mmbute pepagi camni..
aan..btol2...lau tenet lajuu memang nk wat sume bnda jd berkobar..
ti..muahah..entry mu rti...mnusuk kalbu ti weh..

norizzati matsuri said...

hahaha....ngabe slaluh mum g..menusuk kalbu teh..ngayim kapku ahh tuh...hahaha

Abu Luqman said...

salam ziaragh pagi dan terus follow ye

sekuk tawa said...

ti weh..aku x ngambey doh tu..sggh ti..truskey ti..arap ko aku ngarok jah nyo.ehehe
abu luqman..trimas2 hehe

sekuk tawa said...
This comment has been removed by the author.
bintang27 said...

terpulang... klu idea n rajin ada senang ja...

sekuk tawa said...

mueheh..ye yg pnting skali ghajin ye...ehhe..ade idea belori lori pon..lau d amalas cenggitu r jgk blognye

aliarosli said...

ek?? kaw perli aku banun lambat

banyak terase dalam entri nie

asam gelugor tol

Hansyirah Takezur said...

entri kalerful ni memang menunjukkan kamu seorang yg kretip.. hihihi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved