..keterujaan melampaui batasan..

salamullahi 'alaykum.
keterujaan melampau
selamat bermghrib buwat sumer yang maseh lagi memberi sokongan kepada blog ini
(pergh cam terime anugerah pelakon popular)
bajet masyhur la konon.
ni aku nk citer ini petang.
miss BB aku dok wat hal sejak dr pg td lg.mnyebabkan
ektibiti meng hapdet blog terbengkalai
untuk seketika.
bukak jer blog tgk2 ader orang tag aku weyy..
ahaha..
teruje2 sbb ni first time aku kena tag.
da 22 thun da idop..
terharu i..
nway tenkiyu tu
dan jgk
 aku jawab yg adik farra dulu ek cik munim
mklum la die kan wanita melayu
jd women frst la..
(sggh bersopan santun)

1.ape yg penting dalam idup korang.
 Allah dan rasulnye.
(yg ni aku bajet dpt high score)
2.benda terakher yg korang beli pakai duet sendirik
kasut futsal ngn  pau kacang ngn nescafe tarik.
  
 3. Dimanakah tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti ?
yg ni konpem aku x leh nk pk lg..blur2.
4.Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
ye saye sedang dilamun cinta..
5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
foreber reber la.
6. Dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang ?
dmane2 sahaje
7.Novel / Buku / Majalah terakhir yang korang beli ?
wanita.=]
8. Apakah nama penuh korang?
ahmad durrah
(pehal r 3 orang pompuan lam citer sume nk kan die)
9.Antara mak dengan ayah, mana korang lebih mesra
my luvly ummi..
10.Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang ?
nk jumpe ngan orang yg aku x jumpe lg

11.Adakah korang basuh baju sendiri
yg ni sudah tentu tidak..aku campak2 j lam mesin pas tu tekan je punat2 kat situ
pas tu siap rr

12.Pilih salah satu, peluk or cium
ofkos pelok2..=]

13. 5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang
*but aku ngn kasut futsal
*miss lappy sayang
*motor kamen rider aku
*nphone
*sume buku-buku aku

14.Lagu yang korang suka dan selalu dengar
aku suke dgr bunyi air mengalir.
15. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas ?  
270488
yg ni aku smbut ngn geng2 aku kat egypt.
mmg meriah r..
makan kambing wo ngn bapak roti.
 kat resroran hadralmaut
yg atas tu nasi kambing kat bwh tu plak..korang nmpak x roti beso tu..tu r bapak roti
16.6 orang blogger yang korang nak tag
*sayang ku jamil
*sifu munim
*kemba tolo
*deksu
*aimie da newbie
akhernya..selesai jgk..
wat sifu munim.
yg ko aku wat malam ni ek..
tenkiyu to farra..
sbb sudi tag i..

=]     
   



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

ceritera aimie said...

fuyoo .
aku ad woo .
bhaha .ty :)
~na mnitis air mte krne tharu~
haha .well .tak pena kne tag .haha
~kesian~

sekuk tawa said...

ahaha aku tag ko sbb aku pn tau ni frst time kan ko kene tag..ehehe..ke ko da bese da ngn sume mainan duniawi ni

nur syahirah said...

hahaha...best2

sekuk tawa said...

nursyahirah..malunye i u bace jgk blog ni...ahahaha

epadzz zainal said...

ahaha..
mu laye gop cito
ahmad durrah =.='
ngeh2....

areteacar said...

haa.. bangga tuh :p

sekuk tawa said...

epadzz...aku laye jgk hok mulo2 hr tu napok sedak dok besilat..
ika..bangge ape nye plak..ee

..:: 公主FaRRaH::.. said...

nice. !
ur welcume my abg bcuk !

sekuk tawa said...

mueheh...pnjang jwab kena pggil bucuk jgk ek..nnti nk wat entry sal perfume..ahhaa

miSs nAdia (。◕‿◕。) said...

hohoho..lain2 kali tag la lg be long deh. kalu rjin ai buat, kalu mls i'm sorry. wakakaka!

aliarosli said...

hahhahahahh,adoi

kantoi dah

Faaein Talip Roy said...

ko sedang dilamun cinta rupanya.. patutlah asyik ada nama pelangi je.. hahaha.. walimahlah cepat2 weh.. nak tengok majlis ko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved