what could he be thinking...

assalamualaikum..
alinen ni gune bahase ape ek..
pergh..first time tu tjuk entri gune bahase asing..
sesaje nak test maklum la aku mane de ambek exam muet.. 
skunk ni kite maseh lg berade dpetang jumaat yg permai.
ade hadis nabi yg bermaksud..
“ Pada hari Jumaat itu , ada satu waktu yang apabila seseorang hamba memohon sesuatu kepada Allah , maka akan diberikannya .” (HR Bukhari & Muslim)
jd ape lagi meh kiter bramai2 ambik kesempatan sementara masih sempat ni..
aku sesaje apdet petang2 ni..aku br je balik dari men futsal..
pas tu lam kete tadi aku dgr r lagu linkin park..
album baru tu r..
a thousand suns
alah bukan beli yg ori pon burn cd je..ehe
free..
yang ni memang konferm x membingitkan telinga..bikin lagi lena ader..
jd nk djadikan citer tgh dok dgr2 lagu ala2 rock gitu..tetibe kawan aku pon tanye..
"pehal ek kiter orang laki ni rilek je dgr lagu yang bikin bingit camni"
aku pon jwb ngn penuh rase tanggungjwab.
"aku dgr sebab x nak dgr ko bernafas..sebab ko tu bile letih maen je 
memang ko bernafas mcm lembu lepas kena semelih"
muahaha..
  yg sebenarnye ade kajian jgk(kajian lg,saintis ke ape aku ni)
tentang pehal laki rilek je dgr muzik2 yg membingitkan
sebabnye..
kemampuan pendengaran laki2 rata2nye kurang sensitif apabila mendengar muzik.
muzik sahaja ok.
mengikut kajian ni la..
xderkene mengena ngn citer aku tadi pon..
sori rr kawan aku gurau je ngn ko..eheh..
tapi ade je kawan aku minat dgr lagu mariah carey ngn ramlah ram..
so what could he be thinking..??



ini sumer bukan sekadar omongan kosong



bukan sekadar omongan kosong

3 comments:

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

eyt, dah mari deghak da ni..ekekek!!!

btw, lelaki memng camtuh wo0!! suka dengar hard rock kan..kihkih!!

sekuk tawa said...

mueheh...bgus2 selamat datang ke blog ambo''
yo ek lelaki suke dgr hard rox je camne kwn aku yg suke dgr ramlah ram tu plak

aliarosli said...

huh,dengar je

lagu ape haram tak taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved