::..penangan asmara..::

waduuuh waduuuh
tajuk entry ade sikit macam tajok filem indon gitu..
Assalamualaikum pakcik makcik...
aku baru jer hbes mnonton citer yg 
ley tahan hot jgk r kat TV3..
citer  yg mamat hensem tu r..
jejaka idaman malaya..
mane x nye dgn begitu banyak tahap gaban die berkorban
lam citer tu
ngn imej die baek2 lg bersenonoh gitu
tp aku rase baek ahmad durrah lagi mueheh.
tp nsem die lg r...
tp ape pon
akhernya jejaka ini dpt memancing hati gadis2 dluar sane...
ader yg sampai meleleh2 aer lior dok tgk citer tu..
yer x..
yang sebenornye..
td pon aku tgk yg last minute je jgk..
same je cm sedari tuan blog inside me..

mane lagi genteng
tapi pehal lak aku tulis entry sal citer ni ek..
adakah aku jgk turut berminat ngn jejake tersebut???
wahhh..kontroversi..
xder la..aku suke ngn ending citer ni..
waloupon aku jrang sgt tgk citer ni..
tp ending die tu bgus gak r..
msti korunk baru je nk tarik nafas lega sbb nmpk ending hepi2 gitu..
tp lastly die wat gimik ala2 citer seram gitu..
x mati lg ghupenye heroin die..
tapi yg besnye
last2 yg si pompuan tu jgk kena berdikari
tuk survive kan dr sndiri yer x..
yg laki tu plak dpt r kebebasan 
situasi terbalik..

da x mo ulas panjang2...sbb aku pon x tao ujung pngkal citer ni 
yg sbnarnye..
nway yg da brminat ngn mamat hero lam citer tu..
truskan berfantasi..
(cadangn yg takley digune pakai)
tp lau nk yg realiti..
skurang2 nye cr r yg mcm ahmad durrah tu..
leh jd pak imam lg...

 p/s:::nth apekebenda aku dok mengarut sebelom tido ni.. 




bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

norizzati matsuri said...

haha...aiseh..
aku pun terbuat entry sal nie..hadeih...
papepun cito tuh best g..tp ending xmnarik lah mano..

eh meta..meme mnat ahmad durrah ko gano???hahaha

MuJE said...

aku suka cara die twist ending tu... adehhh... kena update blog la gini.. episod last punye...hehe



- MunzirShafie [dot] Com

Ummu~Ishak said...

hero cite asmara tu nampak jambu aa

sekuk tawa said...

muahaha..aku agok doh mu nk wat entry pasal hero mu ti..ehehe.aku minat hok minat ko ahmad durroh tu ti..
muje...mmg mnarek r ending citer ni..x sngka kan citer melayu le wat ending cmtu..update2..pas tu aku g terjah blog ko..
ummu...jambu hapenye lg..berjambang dan berbulu da tgk mamat tu..ehehe..

Ummu~Ishak said...

yg berjambang berbulu tu fizikal
yang jambu tu peribadi
haikkksssss

*lelaki jambu sangat sesuai pakai baju kaler pink, hakhak

epadzz zainal said...

tgok2 kt reading list,,
haishh...duo ore
wat post samo neh..
pakat ko?
muahahaa

Ummu~Ishak said...

sape2

sekuk tawa said...

gitu ek ummu...ok r tu jambu2 die pon cam senonoh je perangai..ahaha...
pah..ado duo ore wat post samo deyh..chmstry tu pah weh..ahhahaha

Anisa Hang Tuah said...

tak dpt tgok cite tersebut kerana kemiskinan tb
hohooh

sekuk tawa said...

pehal lak ko x dpt tgk citer tu anisa..ehehe..meh aku tlg belikan tb..

MIZZ JAJA said...
This comment has been removed by the author.
FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ambo tok follow ceritoo niih! haha, ambo suko sinetron indonesia:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved