SelaMat peNgantin Baharu.....dan seribu kemaafan

buat abg fadzli dan pasangannya...SELAMAT MENJALANI KEHIDUPAAN ALAM RUMAH TANGGA...da sampai mase ko tuk kawen ek...tp ape pon aku nk ckp kat sini...aku mintak mahap sebanyak2nye...sbb aku x dpt pergi makan2 kat umah ko hari ni..maklum la..aku kena bertugas bukan aku x nak pergi lagipon bukan kena bayar pon makan kat umah ko hari ni kan...tp aku rase mjlis ko smpai mlm ni ka..lau aku sempat merempit aku pergi jgk umah ko ini petang..ko jgn bimbang..x akan tersisa lebihan makanan kat umah ko..eheh..(ni kirenye muqaddimah r ni)
abang apes yg kiut..


muke yg penuh dgn ke eklasan utk memohon kemaafanmu apes..
yg keduenye aku nk mntak mahap jgk pade abg hafez n da geng 98 die yg dtg melawat kelantan hari ni...aku x dapat nk join korang maen futsal pg td waloupon sbnarnye aku merancang nk maenn jgk utk mmbakar lemak2 yang kian mnampakkan lapisan2 yang tidak diingini...aku mmg btol2 mntkk mahap..mklum la tmpt aku keje x cuti mcm tmpat ko pes....maafkan aku....lagipon memang aku kangen bangat ngan geng2 ko pes...da lame da x jumpe ngn cha..domey...dan mkhluk laen yg same waktu dgn mereka...tp apakan daye...maafkan aku apes...


bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

Anonymous said...

xsgka i,,hahaha,,pndai mysun kata yekk hahaha..

sekuk tawa said...

muehehe...dulu i penah dok brguru ngan a.samad said u...

ubi said...

u ni memang pndai mengayat...like ah...haha

sekuk tawa said...

i pon x sangka cik ubi yang i pandai mengayat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved