ader ke sape sape yang rase bermurah ati nak bagi aku mug macam ni

herph..tajok entry pon dah panjang semacam jer..
memang betol betol merayu ni...kalo le ader sape yang amat2 bermurah hati dan jiwe rage..
nak belikan aku mug yang memang aku rase cukup magik dan cukup ajaib..
tuang jer aer panas dalam tu corak die jadi laen..
tuang aer sejuk aiks..terbeliak bijik mate..
corak die bertukar pulak dah..
memang siyes aku cakap..tak boring minum aer dalam mug camtu..walaopon perot korang dah mengembong dan mengembang dek kerane terlebey minum aer...
meh kite hayati gambor mug kat bawah ni.
 yang kat atas ni aku tak berape berkenan sangat kot..tapi memang ader makne tersirat dsebalik berlakunye kemegikan kat gelas tersebut..die nak habaq kat penggune2 mug tu sekaliyan..ape kesan pemanasan global..sampai boley hilang sebeso beso gunung disebabkan pemanasan global tersebut..


haaa yang aku berminat sangat dengan mug ni..mase takder aer die tulis off..
da siap tuang aer tetiber jer jadi on..maknenye leh minum ler tu...
menurut sumber2 yang boley dpercayai..
mug2 diatas ader djual d lowyat..
make saper2 yang dok area tu..tolong belikan untok aku...
plezzz...muke kesian ni+muke tak tau malu...



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

TiKa LEh said...

brapa rm tu??msti mahal..tp comel lah

qushaira said...

ade ke....best nye...!

little ain said...

cool gile mug macam tuh :)

p/s : thanks for visiting earlier. a very happy new year to you :)

Faaein Himura said...

nak jugak..

mesti mahal ni..

lynn angel said...

waahh..comeynyer.. suka jgak yg mug off on tu.. :)

JIJI YU said...

tika::aku rase tam sampai kot 20rm..
qushaira::ade kat lowyat..tlg belikan ek..
little ain::cool sgt le memang kembong perut minum aer ngn mug tu..
himura::try le beli
lynn::hahaha kiter srupe..sedondon

Farah said...

Comel gila kot mug !:D

nusrah said...

my fren ad mug cenggitu. mse mula2 tgk cam osem sgt.
klu kat pahang nye kedai, siap boleh oder yg print gamba muka lg kat mug tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved